Aktiviteter uke 19

Mandag har vi kurs i eTiming på klubbhuset, det er ledige plasser! Klubben arrangerer et sprintløp i vårcupen fra Thor Heyerdahl vgs. på tirsdag, bli med – bli med! Onsdag er det treningsløpet vårt fra Rømminga, på selveste World Orienteering Day. Vi håper på godt oppmøte igjen! Torsdag kan en stille på Hedrum OLs trening i Kvelde. Fredag drar en god gjeng til Tiomila. Lørdag og søndag er det Pinseløpet på Kongsberg. I tillegg har vi både tur-o og faste økter ute døgnet rundt!

Flere av klubbens løpere har hatt et fartsfyllt og spennende opphold i Bergen i forbindelse med NM spring og sprintstafett, der de møtte både krevende løyper og terreng! Til helga skal mange fra klubben avgårde til Sverige og Tiomila, det blir garantert en både sosial og o-utfordrende tur også i år.

Mandag: Kurs i eTiming

For å gjøre klubben mer robuste når vi skal arrangere løp, har vi behov for at flere av oss er i stand til å ta tidtaking- og resultatfunksjonen. Bli med på kurs mandag 9. mai, klokka 18:00 på klubbhuset.

Vi ønsker flere deltagere! Bli med om du bare vil se hva dette er for noe også.

Tirsdag: Vestfold vårcup #5

Larvik OK arrangerer sprintløp i vårcupen tirsdag 10. mai. Arena er ved Thor Heyerdahl vgs. Start mellom 17:30-19:00. Dette blir gøy for unge og gamle, ferske og garve. Asgeir er løpsleder og Tobias er løypelegger.

Her er det bare å bli med! Nytegna område av Larvik-kartet får dere oppleve også.

Onsdag: Treningsløp på World Orienteering Day

Ukas treningsløp går fra Rømminga onsdag 11. mai klokka 18:00. Merka fra rundkjøringa ved Nordbyen kjøpesenter, innover Vestmarkaveien. Det er Rolf og Kåre som står for opplegget og som vanlig løyper i variantene A-lang, A-kort, C og N.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, både for det sosiale og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere og nybegynnere som strømmer til.

Onsdag 11. may er også World Orienteering Day arrangert av det internasjonale orienteringsforbundet, så vi håper på godt oppmøte som blir rapportert inn!

Torsdag: Treningsløp Hedrum

Hedrum OL har treningsløp torsdag 12. mai oppmøte på Kvelde idrettsplass. Start fra klokka 18:00. Merka fra rv. 40 ved Kvelde.

Treninga er gratis for medlemmer av Larvik OK, på samme måte som at Hedrum OLs medlemmer kan delta fritt på våre treninger.

Fredag – søndag: Tiomila

Larvik OK stiller med løpere på både ungdomslag og herrelag, en god gjeng drar bortover til Falun! 12 deltakere fra Larvik OK denne gangen. Eget ungdomslag, damelag sammen med Sandefjord og felles herrelag med juniorer på INTEAM/kretslaget.

Avreise med buss fra Bommestad fredag klokka 09:00. Overnatting på Scandic hotell – Lugnet i Falun til lørdag, og hardt underlag i idrettshall til søndag.

Ungdommene starter lørdag kl. 11:15, damene lørdag kl. 14:15 og herrene lørdag kl. 20:30.

Mange av oss som blir hjemme kommer til å sitte både seint og tidlig med arenalyd og livesenteret oppe på datamaskinen.

Pinseløpet på Kongsberg

Pinseløpet på Kongsberg går over to dager i år, nemlig lørdag 14. og søndag 15. mai. Mellomdistanse første dagen og langdistanse siste dagen.

Det blir en mindre delegasjon fra klubben oppe i Kongsberg i år, siden mange av de aktive er på Tiomila. Vi blir likevel en grei gjeng og fortsatt er det mulig å melde seg på, om enn med etteranmeldingsgebyr – om man ikke velger ei direkteløype selvsagt.

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.