Sosial samling på klubbhuset lille julaften

Klubbens unger og ungdommer inviteres til vårt klubbhus på Tanum lille julaften (23.12) mellom 10-14. Da blir det en sosial samling med o-teknisk trening, mat, pynting av juletreet på klubbhuset og en eller flere 10-kampøvelser…

KlubbhuskveldDet er bra påmelding, og det ser ut til at vi blir over 30 medlemmer på plass med de aller fleste unge løperne i klubben. Men vi har også plass til etternølere…

0-bukken står klar til treningen på lille julaften.
0-bukken står klar til treningen på lille julaften.

Vi har bra med ressurser til å ta oss av alle klubbens yngste løpere på denne samlingen. Det er flere voksne og juniorer som hjelper oss med gjennomføringen.

Økten har EKT, så ta med brikke. Vi har laget en A-løype på 3 km som har en blanding av A-nivå og B-nivå underveis. Videre har vi en C-løype på 2,6 km og en N-løype også på 2,6km. Alle løyper har ca. 1 km opp til start (se bildet til venstre).

Der kan dere også få lære litt mer om kurvelesing i praksis, ved en teoretisk gjennomgang for de som ønsker før man starter.

Når du kommer i mål og inn på klubbhuset, kan man sette i gang med inne-o med en gang (før dusjen kaller).

Deretter blir det mat og hygge, før vi fyrer i gang 10-kampøvelsene. Mot slutten av samlingen hjelper dere til med å pynte klubbhuset til jul, siden vi arrangerer Tøffen her med massevis av gjester fra 3.juledag (27.12). Juletre er på plass i garasjen, og pynten ligger lagret i 2. etasje på klubbhuset. Til slutt setter vi også opp småbord med masse stoler til Tøffen.

Fint om du kan melde fra til Per Olav på mobil – 41 300 777 om du kommer på samlingen, og helst innen 21.12.

Klubbens juletre i 2013
Klubbens juletre i 2013