KM-sprintstafett 25.8

Klart for KM-sprintstafett igjen søndag 25.august

Larvik OK arrangerer nok en gang KM-sprintstafett for Vestfold og Telemark. Dette skal skje fra Valby skole søndag 25.august. Dette er klubbens tradisjonsrike Sport8-sprintstafett etter samme lest for før.

Terrenget på Valby er spesielt godt egnet til sprintorientering. Det er et stort boligfelt med mange fine muligheter for gode veivalgsstrekk. Innimellom boligene er det også mange små parker og bittesmå skogteiger. Selv om løypene denne gangen ikke vil foregå særlig mye i skogen. Det er videre 30-sone i alle gater som gjør det trygt å godt å løpe sprint her. Sprintstafett er også en lavterskel stafett, der unge løpere fint kan prøve seg på stafett for første gang.

Iril var fornøyd sist gang hun løp sprintstafett på Valby i mai 2015.

I år har vi utvidet klassetilbudet til også å inneholde H140 og D140 med 2 løpere og kun 2 etapper. Her må altså alderen på laget sammenlagt overstige 140 år. Dette har vært etterspurt av våre eldste veteraner et par år. Så da håper vi bare på mange lag i denne klassen også!

Andre klasser:
D13-16, H13-16, D17, H17, D50 og H50 – alle med 4 gaflede etapper, og kan løpes med 2 eller 3 løpere.
Videre har vi også D11-12 og H11-12 med 2 ugaflede etapper.

Vi håper at klubbene mobiliserer, og at vi kanskje kan få noen lag fra nabokretsene våre.

Innbydelsen leser du her!


Larvik OK tenker også å stille noen lag selv i denne stafetten. Klubbens egne medlemmer kan melde sin interesse i arrangementet vi lager i vår Facebook-gruppe.

D17-starten på sprintstafetten i 2016
Henrik veksler til Iver på sprintstafetten i 2018, mens Agathe venter…
Her er gutta klare for sprintstafetten i 2011.