Takk for innsatsen!

O-festivalen 2019 er vel i havn og det er takket være at vi alle stilte opp og dro lasset sammen. En varm takk for en imponerende innsats før, under og også etter løpet fra det vi har av medlemmer og mange ikke-medlemmer. Klubben er heldig som har så mange som ønsker å gjøre en innsats og som kan sine ting. Mange er med og arrangerer også mange år etter at man slutta å løpe orientering aktivt sjøl. Det å være glad i klubben og glad i o-sporten sitter i uansett.

Da vi begynte å snakke om O-festivalen på årsmøter og medlemsmøter var det et ønske om at vi skulle ta på oss dette, vi hadde ikke latt oss skremme av hverken Hovedløp/O-landsleir 2015 eller Sørlandsgaloppen 2017. Likevel var det en viss usikkerhet på om vi virkelig greide å mobilisere godt over 200 funksjonærer i det tre arrangørklubbene. Det var ikke noe problem!

Det er for tidlig å nevne noe som helst om videre arrangementer nå og vi behøver slett ikke fortsette den syklusen på store og større ting hvert annet år. O-festivalen 2019 er et kraftløft vi vil minnes og kan være stolte av lenge!

Vi fikk virkelig vist orienteringsløpere fra Norge og flere andre land hva vi har og hva vi kan i Larvik, vi fikk også vist Larvik det vi er i stand til, hva moderne orienteringsløp er og ikke minst en mulighet til å fenge og fange nye mennesker med den fantastisk arenaproduksjonen vi arrangører fikk sett bruddstykker av under arrangementer. Opptak av arenaproduksjonen kan vi kose oss med utover sommeren, sammen med et glass kald Juno-saft!

Tusen takk for innsatsen alle sammen!
God sommer!

Starten på lagkonkurransen i bakken opp mot vanntårnet på Fagerliåsen
Neste år kan vi bare løpe og kose oss i Kongsberg!