Aktiviteter uke 19

Vårcupen går denne uka er en mellomdistanse i Stokkeland, onsdag går treningsløpet vårt fra Rømminga og torsdag er det mulig å teste løpeformen fra bommen ved klubbhuset og opp til Salsås! Moro alt sammen. I helga er det både o-trolleir og kretslagssamling i Bø, mens vi alle sammen kan løpe Bøløpet der oppe på søndag. Ellers ligger tur-o og ei fast økt ute døgnet rundt. Ut i skauen, folkens!

Tirsdag: Vestfold vårcup #6

Stokke IL arrangerer vårcupløp tirsdag 9. mai fra Dynga racing. Veien er merka fra fv. 303/Storevarveien. Dette løpet er en mellomdistanse i Myhreskogen og som PM sier er terrenget stort sett småkupert med mange stier.

Onsdag: Treningsløp

Denne ukas treningsløp på onsdag 10. mai går fra parkeringa på Rømminga klokka 18:00, der Rolf og Kari står for opplegget. Veien er merka fra rundkjøringa ved Nordbyen, inn Vestmarkaveien.

Som vanlig er det løypetypene A-lang, A-kort, C og N, men denne gangen er det tilbud om kurve-o på A-løypene for de som ønsker å øve ekstra på kurvelesing og -bruk.

Ingen påmelding, bare å møte opp! Fint om folk møter klokka 18, så er vi flere som kan veilede og eventuelt følge nybegynnere rundt før vi løper sjøl.

Torsdag: Bomtesten

Møt opp på klubbhuset torsdag 11. mai klokka 18:00, ferdig skifta og klar til felles oppvarming. Nå er det nemlig dags for å kjøre vårens test fra den øverste bommen på Tanumveien til Salsås. Det blir spennende å se om mange av dere har trent såpass godt at dere kan sette ny pers!

Søndag: Bøløpet

Bø o-lag arrangerer dette løpet søndag 14. mai med første start klokka 11:00. Parkering og samlingsplass er ved Bø sommarland/Telemarkshallen.

Helga: O-trolleir og INTEAM-samling

Både rekrutter og kretslaget for juniorene har mulighet til å boltre seg på samlinger i Bø denne helga.

Alle dager: Faste økter og tur-o

De faste øktene er nå tatt inn eller på vei inn, men nye økter kommer. Først ut blir ei økt fra Tanum, vest for Tanumveien. Kart legges på klubbhuset for medlemmer.

Turorienteringspostene henger ute og er en fin måte å komme seg ut på tur og orientere, her kan en ta med venner, naboer og familie og ta noen enkle poster for å gi folk en smakebit på o-sporten også.