Aktiviteter uke 35

Denne uka blir det ekstra hektisk. Det starter med høstcupløp i Trolloland på tirsdag. Salsås opp på onsdag er avlyst, dessverre. Onsdag arrangerer vi motbakkeløpet Salsås opp. Torsdag er det langtur fra klubbhuset. Og lørdag og søndag er det sprinthelg på Gon, med Sport8-stafetten m/KM på lørdag og individuelt løp m/MOT.TV-cup på søndag. Skulle du ellers kjede deg, henger det faste økter ute døgnet rundt.

Tirsdag: Høstcup #2

Trollo står for andre løpet i høstcupen tirsdag 30. august fra Bibo idretspark/Kirkevoll skole. Merka fra f.v. 680 Kopstadveien på Kirkevoll. Løpet går på sprintkartet Kirkevoll i ny-revidert utgave, målestokk 1:4000 og ekvidistanse 2m. Et variert terreng det er gøy å løpe i, i følge arrangøren.

Om du trenger kjøring, tar du kontakt med noen andre påmeldte fra klubben.

Onsdag: Salsås opp er dessverre avlyst!

Vi så oss dessverre nødt til å avlyse Salsås opp i år, på grunn av svært få påmeldte så nær løpet. Følg med på hjemmesida til motbakkeløpet vårt for oppdatering når det gjelder neste års utgave av løpet, som skal profileres og markedsføres både bedre og langt tidligere enn i år.

Nå er det dessverre for liten tid til å lage et nytt opplegg. Samt at vi er ganske opptatt med helgens 2 sprintløp på Gon. Derfor foreslår vi rett og slett at man stikker innom klubbhuset og henter kart til noen av klubbens faste økter. Dette er skikklig gode o-tekniske utfordringer i form av kurve-o i Vestmarka, kompassøkt på Vindfjell eller stafettøkten fra klubbhuset. Disse øktene er dog i overkant vanskelig for C eller N-løpere.

Denne uka er det ikke treningsløp, men fortvil ikke; vårt motbakkeløp Salsås opp går av stabelen onsdag 31. august. Her stiller mange medlemmer som mannskap ved start, mål og ikke minst som trafikkvakter underveis i løypa.

Dere andre kan veldig gjerne melde dere på og teste løpeformen mot andre som driver kondisjonsidrett her i byen. Vi har også trimklasse og fra i år også ei kortere løype med start fra Ra u-skole. Start for trimklassene er klokka 17:00 og ordinær start er klokka 18:00.

Torsdag: Langtur

Langtur fra klubbhuset torsdag 1. september klokka 18:00. Vi løper litt sammen i starten og deler opp i 2-3 grupper avhengig av både fart og lengde. Bli med da vel!

Som alltid står dusjene klare med varmt vann når vi kommer tilbake.

Lørdag og søndag: Sprinthelga vår

Vi arrangerer ei sprinthelg på Gon lørdag 3. og søndag 4. september.

Lørdag går vår tradisjonelle Sport8-stafett av stabelen, som spennende nok er første utgave av KM sprintstafett for Vestfold. Dette blir gøy! Stafettene starter mellom klokka 12:00 og 12:30. Vi ønsker å stille så mange lag som mulig i de yngste klassene.

Søndag er det individuell sprint med Gonsprinten fra samme arena, dette er eneste sprintløpet i dette årets MOT.TV-cup for ungdommen i Telemark og Vestfold. Våre løpere under 16 år får løpe, mens medlemmer over 17 år bidrar som funksjonærer.

Klubbens voksne må regne med å bidra med å arrangere. Ta kontakt med løpslederne Per Olav Gulbrandsen (41 300 777 / per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no) eller Tom Kristensen (9516 1107 / 2mkristensen@gmail.com) for å få en oppgave.

Alle dager: Faste økter

Fire økter ligger ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Turorienteringspostene er en fin mulighet til å kombinere turer med orientering.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega.