Overnatting under Pinseløpet

Rekruttkomiteen har holdt av Menighetshuset på Kongsberg for overnatting under Pinseløpet 14. og 15. mai. Løpet går i år over to dager på Kampenhaug nord for Kongsberg skisenter. Det er plass nok til klubbens medlemmer, unge som gamle. Gi beskjed snarest og innen torsdag 14. april om du er interessert! Menighetshuset har plass til mange, her kan hele familien dra på pinsetur.

Nå kolliderer jo Pinseløpet i år med Tiomila, så hele 12 potensielle løpere er over i Sverige. Dere andre har sikkert lyst til å løpe på Kongsberg.

Vi bodde på dette menighetshuset for et par år siden, så de som var med da det vet jo hvordan huset er. Det er fin mulighet til grilling og aktiviteter på veranda og hage bak huset. Huset har plass til 60 personer, har fullt utstyrt kjøkken og garderober/dusjer i kjelleren.

Klubben betaler leie av huset om en gjeng drar oppover, men vi trenger å lodde stemninga for om dere har tenkt dere oppover og i så fall vil overnatte lørdagen. Ved manglende interesse avbestiller vi huset.

Ikke noen bindende påmelding, men gi beskjed til Ingrid Undstad om dere er interessert – i løpet av torsdag 14. april:

  • Mobil 4666 0863
  • Epost ingrid.undstad@gmail.com

Mer informasjon om Pinseløpet og påmeldinger i Eventor finner du her: