Aktiviteter uke 16

Det blir ikke noen hvileuke nå heller! Mandag er det intervaller over Tyskeråsane, tirsdag vårcup fra Ringdalskogen, onsdag treningsløp fra Tjøllingvollen og på torsdag kan en løpe Grenlandskarusellen i Skien eller HOLs treningsløp fra Ringdalskogen. I helga er det klubbtur til Halden og Strömstad i forbindelse med Norwegian spring. De andre dagene er det tur-o og faste økter som gjelder!

Til orientering og oppfrisking

  • Det ligger ikke an til felles overnatting under Pinseløpet på Kongsberg, ingen har meldt sin interesse. Se tenkt opplegg og sted her. Om noen likevel tenker seg oppover må det reageres umiddelbart og før mandag kveld, gi i så fall beskjed til Ingrid.
  • Klubben har stilt i borgertoget i Larvik sentrum på 17. mai de siste åra, men om vi skal melde oss på også i år trenger vi at en passe gjeng er interessert og stiller! Gi beskjed på Larvik OKs aktiv-gruppe på Facebook eller gi beskjed til Per Olav eller Tom.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 18. april klokka 18:00 for ei skikkelig intervalløkt. De fleste hadde konkurransefri dagen før, så alt ligger til rette for å polere løpeformen skikkelig!

Vi løper de tøffe intervallene over «Tyskeråsane», som er 860m og inneholder 2 tøffe motbakker, 1 heftig nedoverbakke og flate partier.

Tirsdag: Vestfold vårcup #2

Hedrum OL arrangerer det andre løpet i vårcupen tirsdag 19. april. Dette er en mellomdistanse. Arena er Ringdalskogen næringsområde, merka fra både gamle og nye E-18 ved henholdsvis Holms og Rødbøltunnelen. Start mellom 17:30-19:00.

Nå er vårcupen såpass nærme, at mange LOKere bør benytte anledningen!

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra Tjøllingvollen onsdag 20. april klokka 18:00, merka fra fra fv. 303 ved Tjølling kirke. Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Terje Ludvigsen og Per Øystein Andersen står for opplegget.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, både for det sosiale og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere og nybegynnere som strømmer til.

Torsdag: Grenlandskarusell #3

Skien OK arrangerer et mellomdistanseløp i karusellen torsdag 21. april, start fra Lekeland-tomta i Skien. Veien er merka fra Mælagata. Det er fri start mellom klokka 18 og 19.

De som er påmeldt avtaler kjøring seg i mellom etter behov denne gangen.

Torsdag Hedrum OLs treningsløp

De som ikke drar til Grenland for karuselløp har mulighet til å være med på Hedrum OLs treningsløp fra Ringdalsskogen næringsområde torsdag 21. april. Merka fra avkjøringa ved E-18. Treninga starter klokka 18:00.

Treninga er gratis for medlemmer av Larvik OK, på samme måte som at Hedrum OLs medlemmer kan delta fritt på våre treninger.

Lørdag og søndag: Klubbtur til Norwegian spring

Vi arrangerer klubbtur til Norwegian spring i Ertemarka. Overnatting på Daftö Resort like syd for Strömstad. Lørdag er det Vårstafetten med lag i H11-12 og H13-16, dog med blandet lag. Øvrige løper Vårspretten (mellom). På søndag er det Solrenningen (lang) før vi slitne og fornøyde vender hjem!

Alle dager: Faste økter

Det er nå gamle økter på vei inn og nye på vei ut, følg med på websida. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.