Aktiviteter uke 15

Vel blåst for løpet vårt på Nalumstranda, denne uka kan vi ta fram o-skoa og løpe. Tirsdag starter vårcupen med løp i Stokke, onsdag går treningsløpet vårt på Rakke og torsdag er det heftig sprint i Brevik. I helga går de tradisjonsrike løpa Lørdagskjappen og Smaaleneneløpet i Østfold. Faste økter og tur-o ligger ute døgnet rundt.

Søndagens løp fra Nalumstranda har vi all grunn til å være stolte av, god innsats fra alle dugnadsarbeidere som har stått på for å få dette i havn. Gode løyper, flott arena og godt arrangement jevnt over – når så sola skinner og vinden holder seg borte blei det ekstra flott. Klubben takker for innsatsen!

Husk klubbtur til Halden og Strömstad

Husk påmeldingsfristen for klubbturen til Halden og Strömstad i forbindelse med Norwegian spring. Meld fra til Per Olav så fort som mulig og seinest i løpet av tirsdag 12. april.

Det er også påmeldingsfrist til Vårspretten lørdag 23/4 og Solrenningen søndag 24/4 allerede i løpet av tirsdag 12. april. Meld dere på i Eventor!

Tirsdag: Vestfold vårcup #1

Stokke IL står for det første løpet i vårcupen i år tirsdag 12. april. Start mellom 17:30-19:00. Løpet går på sundåsenkartet og arena er på småbåthavna i Bogen. Merket fra fv. 303 mellom Sandefjord og Melsomvik.

Vi har felles avreise fra Bommestad (vestre pendlerplass) klokka 17:30.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra Trekanten ved Rakke onsdag 13. april klokka 18:00, veien er merka fra fra fv. 301 vest for Stavern. Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Det er Anders B. Kristoffersen, Jens Didrik Berg og Peder Torhaug-Mollerud som står for opplegget.

Det er en fordel at en møter opp klokka 18:00, slik at vi alle kan treffes og ikke minst for å planlegge økta med klubbens unge løpere og nybegynnere.

Torsdag: Grenlandskarusell #2

POL arrangerer et sprintløp i karusellen torsdag 14. april i Brevik, med oppmøte ved Rådhuset på Øya i Brevik. Dette er en bysprint i Brevik sentrum og viktig i treningen fram mot NM-sprint i Bergen, samt en god utfordring for alle. Vel verdt turen over fylkesgrensa en torsdags kveld! Det er fri start mellom klokka 18 og 19.

Vi har felles avreise fra Spar, Farriseidet klokka 17:30.

Lørdag og søndag: Lørdagskjappen og Smaaleneneløpet

På lørdag og søndag er det to tradisjonsriker løp på østfoldsida. Lørdagskjappen går fra Våler næringspark noen kilometer øst for Mosseporten. Smaaleneneløpet går i Mysen-traktene. Her deltar det alltid medlemmer fra klubben, gode løp i bra terreng begge deler.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.