Aktiviteter uke 21

Ingen hvileuke, å nei! Mandag har du mulighet til å delta på Lardals trening fra Borgen skiarena. Tirsdag er det vårcup med sprint i Holmestrand. Onsdag er det vårt klubbmesterskap sprint på Tveteneåsen. Torsdag er det nyttig trening i kurve-o i Vestmarka. Lørdag og søndag er det Hedrums jubileumsløp. Tur-o og faste økter ligger ute døgnet rundt!

Mandag: Lardals treningsløp

Lardal OL har treningsløp mandag 23. mai klokka 18:00. Dette er gratis og åpent for LOK-medlemmer og gir oss sjansen til å oppleve nye terrenger og kart. Denne gang skjer det på Oppsalfjell/Borgen skiarena, veien er merka fra rv. 40 ved Svarstad.

Tirsdag: Vestfold vårcup #6

O-gruppa i Botne SK arrangerer sprintløp i vårcupen tirsdag 24. mai med arena på Ekeberg skole. Veien er merka fra fv. 315 ved Kleivbrottet. Ta av fra E18 i kryss 31 Bentsrudkrysset og fortsett inn mot Kleivbrottet. Start mellom 17:30 og 19:30.

Det er tilgang til luksus som garderober med dusj på arena. Joggesko anbefales da det blir løping i gater og grassletter, lite i skog.

Onsdag: Treningsløp

Denne uka er det klubbmesterskap sprint hjemme hos fam. Hjortland onsdag 25. mai med første start klokka 18:01. Parkering ved Tveteneåsen barnehage.

Det blir både sportslig dyst og sosialt med 10-kamp og grilling, der klubben holder grillmaten. Vel møtt!

Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Se innbydelsen for oversikt over løyper som teller i klubbmestarskapklassene.

Torsdag: Kurve-o-trening

Vi løper kurveøkta (fast økt) som henger ute i Vestmarka torsdag 26. mai klokka 18:00. Kjør Vestmarkaveien forbi Damgården og 3. tjønn. Parkering på høyre side i bakken oppe i hogstfeltet (før Eidspjeld).

Dette er ei nyttig økt for alle rutinerte løpere, men også for dere som ønsker opplæring i kurve-o gir det stort utbytte å løpe økta sammen. Det er mange kuttemuligheter underveis i økta.

Lørdag og søndag: Hedrum jubileumsløp

Hedrum OL fyller 50 år og arrangerer et to-dagers jubileumsløp denne helga. Her er det bare å møte opp i løpetøyet for å feire lillebror! Det blir mellomdistanse på lørdag og sprint på søndag. Samtidig er det også MOT.TV-samling for ungdommen.

Og som innbydelsen sier: «Mellomdistansen går på nytegnet kart i flott skogsterreng med blåbærlyng, berg i dagen, furuskog og noe blandet lauvskog. Terrenget er veldig likt årets VM terreng i Strømstad. Sprinten arrangeres i tettstedet Kvelde hvor det er både boligfelt, lysløypeområde, idrettsanlegg lekeplasser og mindre parkområder.»

I klassene D/H15-16 og D/H17-18 er det på lørdagens løp lagt opp til at første strekket ses på som et bakkeløp der beste klatrer skal kåres, vel oppe på høyda er det et ordinært o-løp. Det blir fellesstart og gafling for disse to klassene.

Påmeldingsfristen er utsatt, så dere har mer tid til å tenke. Bli med, bli med!

Alle dager: Faste økter

To økter er nylig lagt ut og ei tredje er på vei. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Nå er også de fleste turorienteringspostene lagt ut også, en fin mulighet til å kombinere turer med orientering – så det ikke blir for kjedelig.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.