Aktiviteter uke 52

Nå nærmer det seg veldig julaften, god jul til dere alle! Likevel har du sikkert tid til årets siste intervalltrening på mandag. De unge inviteres til sosial samling på lille julaften, onsdag og på tredje juledag, søndag er det tid for årets Tøffen. Julekalenderposter og faste økter kan tas når det passer.

Alle dager: Julekalenderen

26-11-2015 13-16-50 Hver dag fram til jul henges det ut nye poster, her er det bare å komme seg ut! Det trekkes både dagspremier og sammenlagt premie. Last ned JuleOkalender-appen eller registrer på web-sida.

Du har tid til å jakte poster i romjula også, de henger ute helt til og med søndag 3. januar.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 21. desember. Vi løper «Tennisrunden» (870 meter). Den har en lang bakke midtveis, og har flere kuttemuligheter for tilpasning til løpeformen.

Vel møtt til årets siste intervalltrening!

Onsdag: Sosial samling

Klubbens unger og ungdommer inviteres til vårt klubbhus på Tanum lille julaften, onsdag 23. desember mellom 10 og 14. Da blir det en sosial samling med o-teknisk trening, mat, pynting av juletreet på klubbhuset og en eller flere 10-kampøvelser.

Meld fra til Per Olav, helst i løpet av mandag 21/12.

Søndag: Tøffen

Tredje juledag, søndag 27. desember arrangerer vi vårt tradisjonsrike arrangement, «Tøffen» fra klubbhuset vårt på Tanum. Det blir fire løyper som er tilpassa alle nivåer, her er det bare å bli med for å trimme av seg noe av ribbefettet.

Det blir også dronefilming, liveresultater underveis og kiosk på klubbhuset, sånn for publikummere.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fem økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.

I desember er også julekalenderpostene en spennende anledning til å lokke såvel sofagriser som potensielle o-løpere ut på postjakt!