Stolpejakten åpner onsdag 23.mai

Larvik OK følger opp suksessen fra i fjor med konseptet Stolpejakten.

Onsdag (23.5) kl. 18:00 åpner vi årets utgave av Stolpejakten med et arrangement i Pumpeparken i Stavern. I år er det 50 stolper i Stavern og 50 stolper i Larvik som dere kan finne. Opplegget er laget i samarbeid med Larvik kommune som et lavterskel trimtilbud som er gratis. Og man kan til og med vinne premier på å ta mange stolper.

Kart deles ut i Pumpeparken onsdag, men blir også lagt i postkassene til alle som bor innenfor kartområdene. Man kan videre hente kart på Servicekontoret til Larvik kommune, i resepsjonen i Sjøparken, samt en rekke andre steder som vi kommer tilbake til.

Tom har hengt ut en stolpe med utsikt over Stavern.

Ellers kan vi anbefale at du laster ned Appen «Stolpejakten» og registrerer deg på www.stolpejakten.no. Så laster du ned kartene for Larvik og Stavern. Med mobilen bruker du GPS-funksjonen til å finne fram, og leser av koden på stolpen med QR-kodeleseren i appen.

Krigsminne på Agnes

 

Fint om du er en ambassadør for oss og tipser familie, venner og kjente om Stolpejakten. Det er bare å hente kart på klubbhuset, om du trenger flere. Kom også med gode idéer til hvor vi kan distribuere kartene for å nå flere deltakere. Vi har trykket opp 8.000 kart.

Takk til klubbens medlemmer som har stått på siste døgn før åpningen for å få ut alle stolper og få prosjektet i havn.

Lars banker stolper med slegge.