Stolpejakten – triks i ludo

Veldig mange er i gang med å jakte stolper her i Larvik, det er gøy å se! Flere av våre medlemmer er bitt av basillen, samtidig som dette er en fin anledning til å ta med familie, naboer eller kolleger på en artig gåtur med o-vri. Noen tips og triks i ludo til dere som lurer på hvordan dette virker kommer her.
Stolpejakten-logo

Det er flere måter du kan være med å jakte stolper. Det vanligste og for mange mest spennende er nok å registrere stolpebesøk med appen på mobiltelefonen, men godt gammeldags papirkart fungerer også.

Det du gjør er følgende:

    Last ned appen «Stolpejakten» og registrer deg som bruker. Kartet over Larvik med stolpene er tilgjengelige i appen, sammen med kart fra ulike steder i Norge. Alle stolper har en QR-kode og du kan registrere stolpebesøket rett i telefonen.

OG/ELLER:

    Registrer deg på stolpejakten.no. Der finner du gratis kart som PDF i A4-format som kan skrives ut hjemme. Hver stolpe har en kode på tre bokstaver. Notér bokstavene og registrer stolpebesøket på nettsiden når du kommer hjem.

OG/ELLER:

    Gå på Stolpejakt med kartbladet som vil bli delt ut gratis til alle husstander innenfor kartområdet. Kartene vil også bli lagt ut på utvalgte steder i byen. Det er plass til å notere koden på hver stolpe på kartet, så kan du klippe ut og sende inn når du er ferdig, hvis du ikke vil registere på nettet selvsagt som forklart over.

    Papirkart kan hentes på kommunens servicesenter i Feyers gate eller kontoret til turistforeningen på Storgata. Medlemmer av Larvik OK har også tilgang til kart på klubbhuset døgnet rundt.

Stolpejakten Larvik

Har du problemer kan du spørre andre folk i klubben, når du møter dem på trening og løp eller på andre måter! Det er i tillegg lurt å følge med på Facebook-sida til Stolpejakten Larvik, der små nyhetsdrypp og hendelser kommer.

Har du problemer eller vil finne ut mer om hva dette egentlig er for noe, er den store kilden til kunnskap og innsikt selvsagt hjemmesida til den landsomfattende Stolpejakten, som vår lokale jakt er del av. Her finnes forklaringer, hjelp og mulighet til å melde feil eller problemer.

God jakt! Gotta catch ’em all…