Aktiviteter uke 24

Denne uka er det siste vårcupløp før sommeren i Tønsberg og det siste treningsløpet vårt går fra Grevle/Rakke med spesielt opplegg for store og små! Torsdag kan du sjekke løpeformen med tretusenmeter på Lovisenlund. I helga er det i Stokke det skjer, med Midtsommerløpene og Camp Stokke. Faste økter, tur-o og ikke minst stolper står klar døgnet rundt og ønsker besøk av deg!

Tirsdag: Vestfold vårcup #9

OTO står for vårens niende og siste cupløp tirsdag 13. juni fra Kongseik ungdomsskole. Dette er ei mellomdistanse på Byskogen-kartet.

Ta av fra E18 ved avkjøring 26 Ås og følg rv. 35. Veien er merka fra rundkjøringa ved Sem kirke i krysset fv. 308/35.

Dette er sommeravslutning for cupløpa i Vestfold, det markeres med subsidiert priser på pølser og brus. Det blir også premieutdeling for D/H11-12, D/H11-12N og N-Åpen som har deltatt på 5 eller flere løp.

Onsdag: Treningsløp

Vel møtt onsdag 14. juni klokka 18:00 til siste treningsløp før sommerferien, som går fra Grevle med løping ute på flotte Rakke! Det er ingen påmelding, bare å møte opp.

Arrangører er Ingrid, Iver, Anders BK og Jens. Løypetilbudet er som vanlig A-lang, A-kort, C og N, men med et spesialtilbud som er o-intervaller m/gafling. Vi samler troppene til fellesstarter for hver o-intervall, det blir ekstra gøy å løpe disse samla – i alle fall når starten går! 😉

Det blir en 10-kamp etter økta, men hva slags øvelse er hemmelig til onsdag kveld.

Torsdag: Tretusenmetertest

Møt opp på Lovisenlund torsdag 15. juni klokka 18:00, så kan du teste din egen løpeform. Hjelper det egentlig å trene? Hvor mye bedre er jeg enn i fjor? Sånne ting får du svar på.

Vi har fått tilgang til friidrettsbanen fra klokka 18:15, men oppmøte og oppvarmin i Bøkeskauen fra klokka 18:00. Økta er for alle LOKs løpere, samt for INTEAMs juniorløpere. Bli med, bli med!

Helga: Midtsommerløpene og Camp Stokke

Stokke IL arrangerer Midtsommerløpene med sprint på lørdag og mellomdistanse på søndag, i tillegg er det Camp Stokke for MOT.TV-ungdommen vår og Camp Oslofjord for alle som vil være med. Alltid moro dette her!

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Klubben har faste økter hengende i skauen, tur-o på flere områder og stolper i Larvik sentrum og omegn står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk!