Aktiviteter uke 23

I pinsehelga har det vært mye bra løping på NM sprint og pinseløp både på Hedmarken og i Kongsberg! Denne uka blir det noe roligere, med treningsløp fra Gon på onsdag, o-teknisk trening på Dolven på torsdag og Drangedalsløpet på lørdag. Husk påmelding til O-festivalen i løpet av mandag 5. juni! Faste økter, tur-o og ikke minst stolper står klar døgnet rundt og ønsker besøk av deg!

Til orientering: O-festivalen

Husk at ordinær påmeldingsfrist er allerede klokka 23:59 mandag 5. juni, annen pinsedag altså. Det blir klubbtur til Oppdalg og O-festivalen, informasjon om overnatting og opplegg kommer.

Det må meldes på for hver dag:

Onsdag: Treningsløp

Peder og Elisabeth står for treningsløpet på Gon onsdag 7. juni klokka 18:00. Vi merker veien fra fv. 303, Gloppebrua.

Som vanlig er det løypene A-lang, A-kort, C og N du kan velge mellom.

Ingen påmelding, bare å møte opp! Fint om folk møter klokka 18, så er vi flere som kan veilede og eventuelt følge nybegynnere rundt før vi løper sjøl.

Torsdag: Kurve-O fra Dolvenhøyda

Det blir nyttig o-teknisk trening torsdag 8. juni klokka 18:00, med oppmøte ved vanntårnet på Dolvenhøyda. Vi løper den faste økta som Lars Fremstad har laga.

Dette er ei ganske krevende A-løype. Si fra på forhånd om du trenger et vanlig kart, i stedet for kurvekart.

Lørdag: Drangedalsløpet

Drangedal OL arrangerer dette løpet lørdag 10. juni med fri start mellom 12:00 og 14:00. Nås-kartet er resynfart i 2016 og løpet har samme arena som i fjor. I følge arrangørene er det et «lite kupert terreng, vanlig skog med høy blåbærlyng«.

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Faste økter, tur-o og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk!