Aktiviteter uke 1

Godt nytt år til alle dere, nå skal ribbe og marsipan brennes av! Heldigvis holder snøen seg borte og vi kan kjøre full pakke med o-løp og moro i skauen. Første uka i 2017 er det kun mandag som gir pusterom, for på tirsdag er det intervaller i Bøkeskauen, onsdag er det nattløp på Gon, torsdag langtur fra klubbhuset, fredag gate-o m/taco og quiz i Stokke, lørdag er det stafettrening på Aske og søndag STIF-løp fra Tjøllingvollen eller deromkring.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 3. januar klokka 18:00. Vi løper Myra-intervaller, som er flate og fine. Fint om du har med en liten lykt til starten av intervallrundene.

Onsdag: Vinter-Jukola #9

Ole Petter arrangerer Vinter-Jukola onsdag 4. januar fra Larvik dykkerklubbs klubbhus på Gon, helt innerst ved snuplassen. Veien er merka fra rundkjøringa ved Gloppebrua. Oppmøte klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30.

Vinter-Jukola En kan velge mellom A-lang (gafla), A-kort (ugafla) og C-løype (enkel). PM er lagt ut med nyttig informasjon – som alltid, merk f.eks. det som står om skovalg.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 5. januar klokka 18:00. Det blir inndeling i grupper etter lengde og hastighet på løpeturen, dene ene gruppa løper rundt 1:15 og den andre 1:30. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake fra skauen, deretter høster vi og lemper ut juletreet fra klubbhuset!

Fredag: Gate-o m/taco og quiz

Stokke IL inviterer fredag 6. januar klokka 18:00 til 2-mannsstafett (gate-o) med etterfølgende tacoaften med quiz – eller “Stokke City After Christmas Race – plus Taco and Quiz”, som de også kaller det! Oppmøte ved Stokke idrettshall.

Husk brikke, lykt og refleksvest. Klubben betaler både buffet og startkontingent for de som blir med her! Ser mer informasjon i innbydelsen på Eventor.

Lørdag: O-teknisk trening (stafettrening)

Her er det bare å møte opp ved kirkegården på Askeskogen lørdag 7. januar klokka 13:00, dette er både sosialt og nyttig!

Dette er samme økten som mange løp 17.12. Men det var også mange det ikke passet for. Derfor ny runde.

Vi løper den faste økta som fellesstart. Den består av 3 intervaller med gafling. Dette blir en fin trening fram mot 10-mila i Göteborg neste år. Økten åpnes også for løpere fra andre klubber. Fint med flere i stafettfeltet.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 8. januar går på vittersøkartet, det blir merka fra travbanen i Tjølling selv om samlingsplass trolig blir på Tjøllingvollen. Det er vår egen Helge Halvorsen som står for regien på søndag, møt opp og bli med!

Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økt

Vi har ei økt ute og ei ny på beddinga, her er det bare å rydde plass i kalenderen framover. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.

  • Denne gang er det en ny økt på Aske (nordre del) med 3 o-intervaller med gafling. Økten er krevende og definitivt på A-nivå. Vi har hengt ut småskjermer fordelt på 21 poster og 4,9 km i luftlinje.