Aktiviteter uke 2

Kong Vinter var kort innom og lurte oss med et lite melisdryss, men nå er det glimrende forhold for o-løpere igjen. Vi kjører på med intervaller i Bøkeskauen tirsdag, nattløp i Skien onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og o-teknisk trening med ei variert momentløype fra Rømminga lørdag. STIF-treninga på søndag går på Vesterøya i Sandefjord. De tre faste øktene kan tas når det måtte passe eller som fellestrening; ditt valg!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 10. januar klokka 18:00.

Denne gangen løper vi tennisintervallen, den inneholder blant annet en lang motbakke som gjør godt for løpeformen. Bli med!

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Skien OK arrangerer Vinter-Jukola onsdag 11. januar fra Skien fritidspark.

Oppmøte på Spar Farriseidet klokka 17:15. Der fyller vi bilene og kjører samla til Skien. Oppmøte der klokka 18:00, felles løping til start 18:15 og fellesstart 18:30.

Vinter-Jukola En kan velge mellom A-lang (gafla), A-kort (ugafla) og C-løype (enkel).

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 12. januar klokka 18:00. Det blir inndeling i grupper etter lengde og hastighet på løpeturen, dene ene gruppa løper rundt 1:15 og den andre 1:30 og litt fortere. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake fra skauen, med varmt vann og greier.

Lørdag: O-teknisk trening (momentløype)

Her er det bare å møte opp ved hovedparkeringa på Rømminga lørdag 14. januar klokka 13:00, dette er både en sosial og nyttig måte å ta denne spennende økta på!

Vi løper Tobias’ nye momentløype. Hele løypa er bortimot 7 km, men kan kuttes flere steder. Momentløypa inneholder kurve-o, linje-o, korridor, kompass/ta seg inn, downhill og postplukk. Økta er også åpne for løpere fra andre klubber, gi bare beskjed til Per Olav på forhånd slik at vi får med nok kart.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 15. januar går på Kariåsen på Vesterøya i Sandefjord. Oppmøte på Vesterøya idrettspark som er skilta fra veien utover på Vesterøya.

Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå tre økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Her kan du være med på de felles o-treningene vi legger opp på lørdagene framover eller ta dem når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.