Aktiviteter uke 1

Godt nytt orienteringsår til dere alle sammen! Vi starter med både løpetrening og o-teknik denne uka. Langturen går fra klubbhuset allerede nå torsdag kveld, hurtiglad lyktene og bli med. Søndag er det o-teknisk trening på Vittersø. Julepostjakt er mulig ut uka og du blir med på trekninga av «sammenlagtpremien». Det er så lite snø i terrenget nå at det helt sikkert er mulig å ta alle de faste øktene på fornuftig vis også, sånn før kong Vinter igjen lar det lave ned!

Alle dager: Julekalender

Alle de 24 postene henger ute og dere kan jakte på dem helt til søndag kveld. Det er altså fortsatt sjanse til æ være med på trekninga av dem «sammenlagtpremien»!

Torsdag: Langtur

Ukas langtur går som vanlig fra klubbhuset, møt opp med opplada lykt klokka 18:00 torsdag 3. januar.

Vi løper mellom 70-90 minutter og deler inn i ulike grupper underveis etter behov. Garderobe og dusj står og venter på oss når vi kommer inn igjen. Etter løpeturen høster vi juletreet i storsalen. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Søndag: O-teknikk

Vi løper den faste økta til Lars med fokus på trafikklys (grønne, gule og røde soner på strekkene). Dette er nyttig for både nykommere og mer erfarne! Oppmøte på travbanen i Tjølling søndag 6. januar klokka 11:00. Fint med et tips til Per Olav (41 300 777 / per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no) om du kommer så han har med nok kart.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan.