Aktiviteter uke 2

Snøen er borte her i lavlandet, men isen holder stand. Uansett, vi har knottpigg og bryr oss lite om det! Tirsdag er det intervaller i Bøkeskogen, onsdag er det Vinter-Jukola for ferske og garva på Solstad, torsdag er det langtur fra Stavernhallen, fredag kan en være med på to-mannsstafett med Taco-O og quiz i Stokke og søndagsturen kan en ta med kart og kompass på STIF-treninga fra Holttun. Alle de fire faste øktene kan en også ta, hver eneste dag og den ene sågar om natta!

Tirsdag: Intervaller

Vi drar i gang intervalltreninga igjen. Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 8. januar klokka 19:00.

Hovedplanen er å løpe tennisintervallen. Det er litt is i starten av runda, men det er strødd. Hele bakken og avslutningen av intervallen har stort sett barmark.

Det kan nok være en fordel med knottpigg, men det skal også fungere med joggesko med grove spor. Endringer kan komme, dersom forholdene blir dårligere etter nedbøren mandag.

Onsdag: Vinter-Jukola #9

Det er vi som har ansvaret for årets første nattløp med oppmøte ved Solstad barnehage onsdag 9. januar klokka 18:00. Det er merka opp Solstadbakken fra fv. 301. Fellesstart for alle klasser klokka 18:30, men om en ønsker det er det mulig å starte klokka 18:00.

Løpet går i et trygt og oversiktlig område som egner seg godt også for helt uerfarne nattløpere, her kan en ikke løpe seg fullstendig bort siden en fanges opp av veier og bebygd område på alle kanter. En gyllen anledning til å prøve seg om dette her virker skummelt sånn til vanlig!

Det er så og si snøfritt i terrenget og med den kraftige regnskura som er meldt natt til tirsdag vil det være fint lite igjen på løpsdagen. Det er noe is på større stier og en del åpne områder som vil overleve regnet. Velg pigg og du er trygg!

Løyper som vanlig: A-lang (5 km, veldig grundig gafla), A-kort (3,4 km, ganske grundig gafla) og C-løype (2,5 km, ugafla). Tobias har stått for løypene.

Torsdag: Langtur

Møt opp ved Stavernhallen torsdag 10. januar klokka 18:00. Vi løper ut på Rakke, der det er mye bedre løpsforhold enn fra klubbhuset. Vi løper mellom 70-90 minutter og deler kanskje inn i ulike grupper underveis om det er behov. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Fredag: Tac-O og quiz

Stokke IL Orientering inviterer igjen til 2-manns lagkonkurranse med mixede lag på tvers av klubber, alder og kjønn. Etter løpet blir det taco og en liten quiz. Dette er moro og uhøytidelig for gammel og ung.

Oppmøte ved Stokke idrettshall fredag 11. januar seinest klokka 18:00. Møt med hodelykt og refleksvest (obligatorisk)!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet på Blåbæråsen-kartet på Holt og det er Martin Nauf som har ansvar for løyper og opplegg. Oppmøte ved Holttun (gamle Holt skole), ved Skinmo-Mørk. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan.