Aktiviteter uke 10

Jamen blei det hvitt ute, det var bare Kong Vinter som var litt treig i avtrekkær’n. Uansett blir det intervaller i Bøkeskauen tirsdag, Vinter-Jukola på Heistad onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. En god gjeng drar torsdag og fredag til Danmark og Nordjysk 2-dages i helga, for fortrening og løp. Det blir både spennende og sosialt! De faste øktene ligger ute døgnet rundt og om du skal ha sprinttrøye bør du prøve og bestille seinest onsdag.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 7. mars klokka 18:00. Vi løper «Tennisintervallen» som har en lang motbakke. Men vi kommer til å lage ulike grupper som starter sammen på hver intervall. Det er nok lurt med knottpigg på føret vi har nå.

Onsdag: Vinter-Jukola #17

POL arrangerer det syttende nattløpet i rekka onsdag 8. mars fra Heistad, Lundedalen industriområde.

Vinter-Jukola Vi har felles avreise fra Spar Farriseidet klokka 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00. Felles oppvarming til start 18:15 og fellesstart 18.30.

En kan velge mellom tre løyper som vanlig: A-lang m/gafling, A-kort u/gafling og ei passe enkel og kort C-løype.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 9. mars klokka 18:00. Den ene gruppa løper rundt 1:15 og den andre litt over 1:30. Det er nok lurt med pigger i joggeskogene, da det er glatt på stiene i marka. Garderober og dusj er tilgjengelig etterpå.

Laaanghelga: Nordjysk 2-dages

Gruppen som drar torsdag har oppmøte kl. 16:30 på ferjeterminalen. De som må jobbe fredag drar passe tidlig på kvelden. Vi skal bo på Skallerup feriesenter. Treningen fredag blir i Tornby og løpene lørdag + søndag går i Blokhus. 28 medlemmer deltar på turen.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 12. mars går sør på Østerøya med oppmøte ved parkeringa på Flautangen. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå fire økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer. En må bare se an snøforholda sjøl!