Aktiviteter uke 9

Kong Vinter skal ikke by på problemer denne uka heller, så vi kjører på med intervaller i Bøkeskauen tirsdag, Vinter-Jukola fra klubbhuset onsdag, langtur og 10mila-møte på klubbhuset torsdag. Start løpssesongen med Fortet rundt i Langesund lørdag og søndag kan en ta STIF-treninga i Håkavika. INTEAM drar på samling i Fredrikstad hele helga. De faste øktene ligger ute døgnet rundt og om du skal ha sprinttrøye bør du prøve og bestille seinest onsdag.

Alle dager: Prøv sprinttrøyer!

Running Singlet
Prøveeksemplarer ligger ute på klubbhuset så dere medlemmer kan prøve og bestille, merk at det er lagt ut ei liste for hver variant av trøyene. Bestilling gjøres etter Vinter-Jukola fra klubbhuset 1. mars, så her er det bare å forte seg!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 28. februar klokka 18:00. Denne gangen løper vi «Strykejernet» som er flat og fin.

Onsdag: Vinter-Jukola #16

Onsdag 1.mars arrangerer Jørn Sundby Vinter-Jukola fra klubbhuset vårt. Møt opp klokka 18:00, det blir felles løping til start 18:20 og fellesstartene går fra 18:30.

Vinter-Jukola Det er fine forhold i skogen nå, så benytt anledningen i kjent terreng og med tilgang på dusj og garderober etterpå. Se mer informasjon her.

En kan velge mellom tre løyper som vanlig: A-lang m/gafling, A-kort u/gafling og ei passe enkel og kort C-løype.

Torsdag: Langtur og tiomilamøte

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 2. mars klokka 18:00. Vi deler oss i grupper etter fart og lengde. Dusj og garderober er åpne etter økten, sånn at de som føler seg kallet kan spise pizza og delta på 10mila-møtet som begynner klokka 19:30 i møterommet.

Vi fanger pizza som spises umiddelbart. Deretter et møte der vi drøfter status på treningen til aktuelle løpere, etappefordeling, overnatting på10-mila og litt om reise og hva klubben dekker. Møtet er spesielt for dere som er aktuelle for herre- og damelaget.

Lørdag: Fortet rundt!

OK Skeidi gir oss sjansen til å starte løpssesongen lørdag 4. mars, det kan jo være greit helga før Nordjysk 2-dages. Fristart fra klokka 13:00 og kort vei til start. Veien er merka fra Langesund sentrum. Dette er tredje utgaven av løpet, som går i historiske omgivelser rundt Tangen fort og innom den flotte bebyggelsen i Langesund.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 5. mars går i Håkavika med oppmøte på Solplassen, det er merka fra fv. 303. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Helga: Kretslagssamling

Ungdommene i INTEAM, kretslaget for Vestfold og Telemark drar på ei innholdsrik samling i Fredrikstad fra fredag til søndag. Der blir det stafettøkt fredag kveld sammen med FSK, kurveorientering lørdag morgen fulgt av en mellomdistanse, før en veivlagsøkt med langdistansepreg på søndag. De overnatter på Utne camping.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå fire økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer. Om mildværet tar knekken på snøen er det fint i skauen for tida.