Aktiviteter uke 10

Denne uka ender med sesongstart de luxe, i utlandet og greier! Men først er det Vinter-Jukola i Bambleland onsdag og de som ikke drar på tur torsdag kan gå på ski fra klubbhuset. Vi drar på klubbtur til Danmark og Nordjysk 2-dages i to omganger, første gjengen drar ned torsdag ettermiddag og neste fredag kveld. Alle kommer blide og fornøyde hjem søndag. De faste øktene ute ved kysten er ikke snødd helt ned i alle fall!

Onsdag: Vinter-Jukola #18

Nattløpet denne uka går i Bambleland med oppmøte ved Langesund barneskole onsdag 7. mars klokka 18:00, veien er merka fra fv. 352. Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med!

Vi har felles avreise fra Farriseidet (Spar) klokka 17:15, så kan vi samkjøre best mulig. Oppmøte på arena klokka 18:00 og fellesstartene går fra klokka 18:30.

Torsdag – søndag: Klubbtur til Nordjysk 2-dages

Vi er en god gjeng fra klubben som skal på tur til Danmark for bading, hygge, fortrening, 10-kamp, mer hygge, nattløp og selvsagt de to løpa lørdag og søndag. Dette blir morO!

Første gjengen drar allerede med ferja torsdag 8. mars klokka 17:30 fra Larvik havn (møt opp 16:30) og neste gjeng drar ned fredag 9. mars med ferja 19:00 (oppmøte 18:00).

Torsdag: Rolig langtur som skitur

Dere som ikke drar til Danmark torsdag kan møte opp på klubbhuset med ferdig smurte ski og opplada lykt torsdag 8. mars klokka 18:00. Det er fortsatt fine skiforhold i Eikedalsrunden. Lykt er greit når det mørkner på den siste delen av økta. Arne Dirdal styrer skituren.

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går fra Skjellvika ute på Østeøya 11. mars. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Nødvendig å sjekke hjemmesida til STIF før du drar, snøen kan også denne søndagen føre til avlysning.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Absolutt løpbart og ikke mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.