Aktiviteter uke 9

Vinterferien er over og nå er det fullt vinterprogram! Intervaller fra Tollerodden tirsdag, Vinter-Jukola i Hedrumland onsdag, langtur på ski fra klubbhuset torsdag og om ikke snøen setter en stopper for det, blir det søndagstur med kart og kompass fra Ranvik ungdomsskole. I tillegg ligger det flere faste økter ute og de ved kysten er ikke snødd helt ned i alle fall!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp på parkeringa ved Skottebrygga tirsdag 27. februar klokka 18:00. Trolig legger vi opp til løping på Indre havn, dersom det ikke er for glatt. Slett ikke dumt med med refleksvest!

Onsdag: Vinter-Jukola #17

Hedrum OL står for det søttende vinterjukolaløpet onsdag 28. februar med oppmøte klokka 18:00. Etter planen skal det gå fra banen til Sporty på Verningen, men snømengdene kan gjør at det flyttes og får mer gatepreg. Følg med på Eventor for oppdateringer!

Oppmøte klokka 18:00 og fellesstartene går klokka 18:30. Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med!

Torsdag: Rolig langtur som skitur

Det er gode forhold i løypene, og vi tenker oss å gå via Eikedalen og Sky tilbake til klubbhuset. Møt opp på klubbhuset med ferdig smurte ski og opplada lykt torsdag 1. mars klokka 18:00. Denne gangen legger vi opp til skitur med lykt fra klubbhuset.

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går på Hjertnes-kartet fra Ranvik ungdomsskole 4. mars. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start. Nødvendig å sjekke hjemmesida til STIF før du drar, med de snømengdene vi har!

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Ikke så altfor mye snø ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.