Aktiviteter uke 11

Snøen la seg som et hvitt teppe over oss, men vi kjører likevel på med treninger og løp. På tirsdag er det intervaller i Bøkeskogen, onsdag nattløp i Bambleland og på torsdag og fredag drar vi avgårde på klubbtur til Nordjysk 2-dages. De som ikke drar på tur kan ta STIF-treninga på Flautangen som søndagstur. I tillegg ligger det fem faste økter ute, to-tre er fint løpbare uten mye snø.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene tirsdag 12. mars klokka 19:00. Da står en noe forlenga versjon av strykejernet på programmet, der det er brøytinga på Festplassen som gjør runde lengre enn vanlig. Søndag ettermiddag var det snø på stiene, men uten is. På tirsdag er det meld skikkelig ruskevær med regn og vind under økta, det kan derfor vurderes knottpigger om været slår seg vrangt.

Onsdag: Vinter-Jukola #17

OK Skeidi står for ukas nattløp fra Langesund barneskole onsdag 13. mars. Oppmøte klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30. De påmeldte avtaler direkte med hverandre om samkjøring.

Løyper er som vanlig A-lang, A-kort og C-løype.

Torsdag – søndag: Klubbtur til Nordjysk 2-dages

En god gjeng fra klubben drar på tur for å trene, løpe to dager og ikke minst hygge oss og ha det gøy sammen.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Søndag 17. mars går løpet fra Flautangen.

Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fem økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Den nyeste på sørdelen av askekartet, fra Anvik minigolf er i alle fall på barmark! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.