Aktiviteter uke 11

En god gjeng brukte krefter på klitter og i skau, samt selvfølgelig kosa seg grundig på helgas klubbtur til Nordjysk 2-dages! Denne uka er det hjemlige trakter som skal besøkes med intervaller i Bøkeskauen tirsdag, Vinter-Jukola fra Rødbøl skole onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og ei nattstafettøkt med sammen med løpere fra østfoldsida og andre fra Grevle fredag. Bli med, bli med!! Ellers ligger de faste øktene ute døgnet rundt!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 14. mars klokka 18:00. Vi løper Myra-intervallen som er flat og fin, så her blir det fart og spenning! Bli med og skjerp løpeformen til vårens mange løp.

Onsdag: Vinter-Jukola #18

Hedrum OL arrangerer det attende nattløpet i rekka onsdag 15. mars fra Rødbøl skole. Arrangøren har snudd! Oppmøte blir likevel 18:00 og fellesstarter fra 18:30, som vanlig.

Oppmøte på arena klokka 18:00, det blir felles jogging til start 18:20 og fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er mulig med individuell start fra klokka 18:00, om noen skulle ønske det.

Vinter-Jukola Som alltid er det tre løyper å velge mellom: A-lang m/gafling (4,7 km), A-kort u/gafling (2,7 km) og ei passe enkel og kort C-løype (2,2 km).

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 16. mars klokka 18:00. Vi deler oss i grupper litt uti løpeturen etter ønska lenge og fart. Den ene gruppa løper rundt 1:15 og den andre litt over 1:30. Garderober og dusj er tilgjengelig etterpå.

Fredag: Nattstafettrening

Vi arrangerer en trening fredag 17. mars rundt fellesstart på nattløp med gafling. Økta er ca. 6,6 km og blir ganske intensivt gaflet. God trening til både NM-natt og 10-mila.

Oppmøte på Grevle klokka 19:00. Fellesstarten går 19:15.

Vi henger ut reflekser på postene og økta blir hengende en stund.

Dette er også åpent for løpere fra INTEAM og andre klubber. Løpere fra Fredrikstad, med Hans Petter Mathisen i spissen deltar på økten. Gi beskjed på forhånd til Per Olav, slik at vi får trykket nok kart/gaflinger.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 19. mars går fra østsida av Vesterøya i Sandefjord, med oppmøte på parkeringa ved Grubesand. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå fire økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. I tillegg blir stafettøkta hengende ute en tid, se fellestreninga på fredag.

Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer. En må bare se an snøforholda sjøl!