Aktiviteter uke 12

Nordjysk-farerne kom seg hjem midt på natta, men uansett er vi alle helt sikkert klar for å lufte både løpeskoa og kompasset denne uka også! Tirsdag er det intervaller i Bøkeskogen, onsdag nattløp fra Stavernshallen og torsdag langtur fra Søndersrød. I helga står klubben for opplegget på MOT.TV-samlinga lørdag til søndag med flere økter og sosialt opplegg, der knockoutpsrint på Larvik torv lørdag peker seg ut som ekstra spennende. I tillegg ligger det fem faste økter ute og nå smelter snøen så flere av dem er greit løpbare.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene tirsdag 19. mars klokka 19:00. Det er bart og løpbart på de store stiene i Bøkeskogen igjen. Tennisintervallen står på tapetet og den starter snilt og flatt, har en lang stigning midtveis før den igjen flater ut mot slutten.

Vel møtt til effektiv og god formskjerping før sesongen virkelig tar av!

Onsdag: Vinter-Jukola #17

Vi arrangerer ukas nattløp fra Stavernshallen onsdag 20. mars. Løpet er flytta hit, siden det er bart og fint ut mot kysten og endelig kan løypene fra februar brukes. Oppmøte klokka 18:00 og fellesstarten går fra 18:30.

Dette er nest siste løp i denne sesongen med Vinter-Jukola, men sjøl om det er skumring i starten så er hodelykta din venn.

Løyper er som vanlig A-lang, A-kort og C-løype.

Torsdag: Langtur

Lad lykta og bli med på langtur rundt Mølen torsdag 21. mars. Oppmøte ved Meny på Søndersrød klokka 18:00. Løpeturen tar sånn mellom 1:10 og 1:20 omtrent.

Bli med på sosial og fin rolig langtur!

Lørdag og søndag: MOT.TV-samling

Larvik OK arrangerer MOT.TV-samling med varierte økter rundt om på kartene våre og med sosialt opplegg og overnatting på Sky skole. Et ekstra spennende element er at en kan prøve knockoutsprint, som er et ganske nytt opplegg i NM- og VM-sammenheng.

Lørdag: Knockoutsprint

I forbindelse med MOT.TV-samlinga arrangeres det altså en knockoutsprint på Larvik torv lørdag klokka 15:00. Dette blir spennende, utfordrende og helt sikkert morsomt!

Det blir prolog, semifinaler og finale. Vi benytter emiTags og stemplingsfrie poster.

Gi beskjed til Per Olav på forhånd om du skal være med, da dette krever litt ekstra å organisere på forhånd.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fem økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Den nyeste på sørdelen av askekartet, fra Anvik minigolf er i alle fall på barmark! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.