Aktiviteter uke 13

Endelig skal vårsesongen starte for ordentlig, med Vestfold 2-dagers til helga! Her får vi både løpt, arrangert og hatt det moro. Før det blir det intervaller i Bøkeskogen tirsdag, sesongens siste Vinter-Jukola fra Borgeåsen i Porsgrunn onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og opplading til vårløpa med Marumnatta på fredag. Så er helga her med Vestfold 2-dagers og lørdagens løp fra Skjellvika og søndagens løp på Dolvi-kartet vårt. Har du tid til overs, så er det flere faste økter ute og på barmark.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene tirsdag 26. mars klokka 19:00. Da står Myra-runda på programmet, men om det er snø eller is i deler av traseen er det Strykejernet som gjelder.

Effektiv og god formskjerping i starten av sesongen!

Onsdag: Vinter-Jukola #18

Det siste løpet i denne sesongen av Vinter-Jukola går fra Borgeåsen i Porsgrunn onsdag 27. mars. Det er merka fra fv. 32 i rundkjøringa ved Hovenga. Oppmøte på arena klokka 18:00, felles jogging til start omtrent klokka 18:20 og fellesstartene går fra klokka 18:30.

  • A-lang: 5,2 km, gaflet
  • A-kort: 3,0 km, ikke gaflet
  • C-løype: 1,9 km, ikke gaflet

Torsdag: Langtur

Endelig skal snøen være smelta såpass at det er på tide med langtur fra klubbhuset igjen. Møt opp torsdag 28. mars klokka 18:00. Løpeturen tar sånn mellom 1:05 og 1:30 omtrent og etterpå er det varmt vann i dusjen og greier.

Bli med på sosial og fin rolig langtur!

Fredag: Marumnatta

Sandefjord OK inviterer til en nattlig oppladning til Vestfold 2-dagers! Møt opp ved Store Bergan skole fredag kveld 29. mars. Første start er klokka 19:30. Det er merka fra fv. 305 ved den nordre innfarten til Sandefjord, men vi som kommer sørfra finner muligens en bedre vei.

Lørdag og søndag: Vestfold 2-dagers

Vanen tro starter vi vårsesongen med todagersløpet sammen med Sandefjord OK. I år arrangeres lørdagens løp fra Skjellvika ute på Østerøya i Sandefjord og søndagens løp arrangerer vi fra Larvik skytesenter på Åres på Dolvi-kartet vårt.

Løpet i Sandefjord er det bare å melde seg på, mens for søndagens løp vil nok veldig mange av de voksne i klubben ha roller i arrangementet. Prøveløpere er det selvsagt behov for, da!

Hver dag: Faste økter

De faste øktene ute i Brunlanes er på barmark og anbefales til alle som ikke har løpt dem, de nye øktene fra MOT.TV-samlinga i helga som var er nå tilgjengelig som faste økter.

Øktene på Vittersø og i Vestmarka er fortsatt for nedsnødd til at det blir noe stas, men de blir hengende ute til snøen har smelta sånn at alle får en sjanse til å ta dem.