Aktiviteter uke 12

Snøen gjorde dessverre en gjesteopptreden her på lavlandet, som gjør graden av barmark under Vestfold 2-dagers mer usikker. Uansett er det meldt mildvær, ragn og tåke fram til helga. Innen den tid kan vi mandag løpe intervaller i Bøkeskogen, onsdag jakte refleksposter i Ringdalskogen og i helga er det altså Vestfold 2-dagers i Hjertås og Vestmarka syd. De fire faste øktene vi har ute på Aske, Hegdal, Rakke og Rømminga kan tas når som helst.

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 20. mars klokka 19:00 for intervalltrening sammen med andre LOK-ere! Andrine finner ut hvilken intervall som passer denne uka.

Onsdag: Vinter-Jukola #19

HOL står for sesongens siste nattløp i VJ-serien onsdag 22. mars i Ringdalskogen. Følg merking fra avkjøringa på E-18 mot Ringdalskogen.

Oppmøte på samlingsplass 18:00. Fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er også mulig å starte individuelt tidligere.

Det tilbys løypene A-lang/-mellom/-kort og C.

Lørdag og søndag: Vestfold 2-dagers

Denne helga går vårt tradisjonelle vårløp av stabelen. Sandefjord OK arrangerer i Hjertås på lørdag og vi i Vestmarka på søndag.

Det kom dessverre, men det har regna, vært tåke og varmegrader siden. Om værmeldingene holder stikk, blir det barmark i områdene nærmest arena i Hagadumpa. Noe snø vil det være i skyggehellingene og der granskogen lager skygge, samt i nedtråkka stier/der det har vært kjørt opp skiløyper. Det er de lengste løypene som vil møte mest snøflekker og -områder.

I utgangspunktet har vi det sånn i LOK at alle under 17 år kan løpe og gjerne hjelpe til før/etter eget løp, mens medlemmer over 17 år skal være med å arrangere. (Så får vi se hvor mange funksjonærer vi trenger, samt at folk i enkelte roller sikkert kan rullere og både arrangere og løpe om det går.)

Vi har en plan B klar for Rakke, men regner med at mildværet vil tære nok på snøen.

Arenabefaring i Hagadumpa tirsdag 21. mars klokka 17:30 for funksjonsledere.

Faste økter

Hele fire faste økter henger ute:

  • Splitter ny «inni ringen»-økt på Aske.
  • O-intervaller på Hegdal.
  • O-intervall på Rakke
  • Postplukk med hele 44 poster fra Rømminga

Barmark på Rakke og Aske, trolig snøflekker på Hegdal og noe mer snø her og der på Rømminga.