Aktiviteter uke 13

Våren er her og Vestfold vårcup starter opp med løp fra Hedrum u-skole på tirsdag. Da passer det å avslutte rekka med Vinter-Jukola-løp dagen etter, med løp fra Hvatum. Torsdag er det langtur. I helga går NM-Natt og KOK 2-dagers m/Norgescup mellom av stabelen. I helga arrangerer Larvik OK også MOT.TV-samling på Sky skole for ungdommen i Vestfold og Telemark. De faste øktene henger ute døgnet rundt, det er bare å hente et kart.

Tirsdag: Vestfold vårcup #1

Vestfold vårcup starter opp allerede tirsdag 28. mars, som annonsert her. Hedrum OL arrangerer et sprintløp fra Hedrum u-skole. Start mellom 17:30-19:00.

Forhåndsinfo fra arrangør: «Foreløpige løypelengder: 1,4-2,0-2,2-2,5-2,9 km. I den lengste løypa er det ca. 30% terreng og 70% gate/park. I den nest lengste er det 20% terreng 80% gate. Og de tre korteste stort sett gate. Kort vei til start. Ca 200 meter. Det er noen steder rosa skravur på kartet som markerer forbudt område. Respekter disse! Kontroll blir foretatt.»

Onsdag: Vinter-Jukola #20

Lars Fremstad arrangerer det siste av sesongens Vinter-Jukola-løp onsdag 29. mars fra Lundeplassen ved Hvatum og altså ikke fra klubbhuset som opprinnelig planlagt. Vi skal løpe på Brathagen-kartet som blant annet blei brukt til fortrening før Hovedløpet i 2015. Følg med på Eventor og Facebook-gruppa for PM med opplysninger om oppmøtestedet og annet.

Beskjed fra Lars: «Kjempefint terreng som jeg tror få av dere har løpt i tidligere. Litt trangt med parkering, fyll gjerne opp bilene. Vi starter til vanlige tider. PM kommer etter hvert. Vel møtt.

Vinter-Jukola Som alltid er det oppmøte klokka 18:00, felles løping til start klokka 18:15 og fellesstarter fra 18:30.

Torsdag: Langtur med postinnhenting

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 30 mars klokka 18:00. Vi skal hente inn poster fra Vinter-Jukola dagen før og løper derfor over hovedveien og i retning Brathagen denne gangen. Det deles opp i ulike grupper etter fart og lengde på turen. En gruppe løper ca. 1:15 og en gruppe raskere og lengre. Stadig mindre behov for lykt på disse turene, men sikkert greit å ha med denne uka. Garderober og dusj er tilgjengelig etterpå.

Helga: NM-natt og KOK 2-dagers

NM-natt og KOK 2-dagers går i Kristiansand til helga. Her deltar løpere fra klubben både på NM-natt, Norgescup og resten av KOK 2-dagers.

  • Fredag: NM-Natt. Fellesstarter fra klokka 21:15
  • Lørdag: KOK 2-dagers mellomdistanse. Start fra 13:00.
  • Søndag: KOK 2-dagers langdistanse. Norgescup mellomdistanse. Start fra 10:00

Det blir helt sikkert mulighet til å følge med disse løpa live med GPS-tracking, arenalyd og alt mulig.

Lørdag og søndag: MOT.TV-samling

Larvik OK ønsker velkommen til MOT.TV samling i Larvik lørdag 1. – søndag 2.april på Sky skole. Denne samlingen er åpen for alle født år 2001 – 2004.

Vi skal få til tre økter på barmark. Vi har også en plan B om værgudene spiller oss et puss. Analyse og gjennomgang av veivalg gjøres i plenum på lørdag kveld. Ellers gis det ramme for et godt sosialt opplegg også.

Alle dager: Fast økter

Vi har flere økter hengende ute, med sine ulike utfordringer, momenter og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.