Aktiviteter uke 15

Våren er her for fullt og våryre o-løpere må selvsagt ut og lufte seg på barmark! Tirsdag går vårcupen fra Eik skole i Tønsberg, onsdag er det treningsløp med morsomt stolpepreg, quiz og pizza for å markere åpninga av stolpejaktsesongen og torsdag kan en dra til Heistad for karuselløp mens de yngre søker til Flautangen og o-teknisk trening med naboklubbene. I helga er det de tradisjonelle løpa Lørdagskjappen og Smaaleneneløpet som trekker hundrevis av løpere til østfoldskauene. Seks faste økter ligger ute også; ingen grunn til å kjede seg!

Tirsdag: Vestfold vårcup #2

OTO arrangerer det andre løpet i vårcupen fra Eik skole tirsdag 9. april. Start mellom 17:30-19:00.

Løpet går på sprintkartet Byskogen i 1:4000 og vil ifølge arrangøren bli en noe forkorta mellomdistanse med sprintpreg.

For Vestfold vårcup faktureres klubben bare for løp du deltar i.

Onsdag: Treningsløp med stolpejaktpreg

Stolpejakten Larvik

Denne uke blir det et spesielt treningsløp, som blir både morsomt og sosialt! Møt opp i Pumpeparken i Stavern onsdag 10. april klokka 18:00.

Det blir delt opp i lag som får fastsatt tid på seg til å ta flest mulig stolper. Man kan velge å gå, løpe eller sykle når man tar stolper.

Deretter samles vi på Gule galleriet eller Skipperstua for quiz og pizza på klubbens regning. En sosial og fin åpning av Stolpejakten for klubbens medlemmer.

Torsdag: Grenlandskarusellen #2

POL arrangerer det andre karuselløpet fra Heistad torsdag 11. april. Det er merka fra Kjørholt mellom E18 og rundkjøringa på Heistad. Start mellom klokka 18 og 19.

Torsdag: O-teknisk ungdomstrening

Vi fortsetter samarbeidet mellom LOK, Lardal, Hedrum og Sandefjord om gode o-tekniske økter for klubbens unge løpere (tenåringer er primært målgruppen).

Sandefjord arrangerer en moment-o fra Flautangen på Østerøya torsdag 11. april med oppmøte klokka 18:00. Felles gjennomgang av hva man skal tenke på klokka 18:15. Det blir felles oppsummering etter økta.

Moment-o er ulike elementer underveis i økta. Kanskje starter man med en linje-o, fortsetter med postplukk, så korridor-o. Det vil vise seg!

Lørdag: Lørdagskjappen

Lørdagskjappen lørdag 13. april går noen få kilometer unna hovedarena for O-VM seinere i år, dermed kan en regne med god deltagelse fra internasjonale eliteløpere også. Arena er på Holm sag og høvleri, Mørkveien i Våler.

Nytegna kart og samme terreng som den aller første Lørdagskjappen i 1968!

Søndag: Smaaleneneløpet

Langdistanseløpet søndag 14. april, på selve palmesøndag går i Trøgstad, veien er merka fra fv. 222 i Båstad sentrum.

Hver dag: Faste økter

Vi har hele seks faste økter ute der alle unntatt den på Rømminga er passe snøfrie og greie.