Aktiviteter uke 20

God innsats av og uttelling for våre løpere under NM sprint i Bodø i helga! Denne uka slutter med både nasjonaldag og pinse, men først er det klubbhusdugnad på mandag, vårcup i Sande på tirsdag, treningsløp fra Bjørndalen på onsdag og karuselløp ved Hydrostranda på torsdag.

På lørdag er det ei felles o-intervalløkt i Skrekkebekk. Pinseløpet på Kongsberg går i Gamlegrendåsen søndag og mandag.

Både turorienteringsflagg og stolper er tilgjengelige døgnet rundt, det samme er de o-teknisk veldig matnyttige faste øktene våre også.

Mandag: Klubbhusdugnad

Møt opp på klubbhuset mandag 13. mai klokka 17:30, det er noe å gjøre for alle sammen! Jo flere vi er, dess fortere går det. Klokka 20 er vi nok ferdige uansett.

Tirsdag: Vestfold vårcup #5

Sande SpK arrangerer Ukas cupløp tirsdag 14. mai. Arena er i sørenden av Kalmovannet, der det ikke er arrangert o-løp på 20 år. Sånt er gøy!

Vanlig brikke. Fristart mellom klokka 17 og 19.

Merka opp fra Sande stasjon.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp fra Bjørndalen onsdag 15. mai klokka 18:00. Det er merka inn Gopledalsveien fra Nansetgata. Jørn står for opplegget.

Tema i dag er kurveorientering, som kan være vrient men også veldig lærerikt! Jørn har også vanlige kart på lur, for de som heller vil ha det.

Løyper: A-lang og kort, C og N.

Vi veileder gjerne nybegynnere i alle aldre ei runde før egen trening på alle treningsløpa vår. Greit da å møte klokka 18:00 og ta kontakt med oss!

Torsdag: Grenlandskarusellen #5

Ukas karuselløp går i Skeidiland torsdag 16. mai. Oppmøte og arena på parkeringa ved Hydrostranda. Fristart mellom klokka 18 og 19 omtrent.

Lørdag: O-intervaller som fellesøkt

Per Olav slår til med o-intervaller i Skrekkebekk lørdag 18. mai. Dette blir skrekkelig bra!

Oppmøte klokka 12:00 ved snuplassen helt innerst i Vestmarkveien, ved Ono. Parkering langs veien om det blir fullt eller i verste fall jogg helt fra «den store rundkjøringa» ved Kavli bru.

Fellesøkt med den faste o-intervall-økta. Felles jogg halvannen kilometer inn til startpunktet. Deretter lages det ulike felt etter nivå, sånn at dette blir en skikkelig bra og nyttig trening for alle!

Gi beskjed til Per Olav seinest 16. mai at du blir med, sånn at vi får med oss nok kart.

Søndag og mandag: Pinseløpet på Kongsberg

Kongsberg OL arrangerer tradisjonen tro løp i pinsa, denne gangen kun to dager. Oppmøte og parkering ved Gamlegrendåsen skole. Forkorta langdistanse på søndag og mellomdistanse på mandag. Ordinær påmeldingsfrist har gått ut, men det går selvsagt an å etteranmelde seg eller velge direkteløyper!

Faste økter

Et par økter er på vei inn, men ei ny oppe ved Skrekkebekk ligger fersk og venter.

Turorientering

Fire områder ligger ute:

  • Søndersrød–Omlid
  • Aske
  • Kjønndal–Gjerstad
  • Eikedalen

Vi selger turpakker med alle karta på de vanlige utsalgsstedene, i tillegg til nettsalg.

Stolpejakt

Hele tre kart åpna onsdag 20. mars:

  • Brunla skole og Stavern
  • Berg skole og Mølen
  • Thor Heyerdahl vgs og Elvestien

Flere kart kommer etter hvert, både i Larvik og oppe i Lardal!

Det er bare å laste ned/oppdatere appen og sette i gang.

Du finner mer informasjon her: