Aktiviteter uke 21

Det blei en flott Sport8 sprintstafett fra Jordetstranda søndag! Denne uka kan vi dra til Sande for vårcup, på onsdag er det sjølvaste Verdens orienteringsdag der vi slår til med Urb-O fra torvet og lansering av Stolpejakten Larvik med brask og bram. På «Himmelspretten» torsdag er det Eikerløpet eller å la kompass og brikke ligge og måle krefter i Kjoseløpet. I helga er det MOT.TV-samling og Skjærgårdsløp i Tønsberg, samt testløp for JWOC/Norgescupløp ved Arendal. Er ikke dette nok, så ligger tur-o og fast økt ute døgnet rundt.

Tommel opp!

Titusener takk til vår avdeling der nede ved arenaen for sprintstafetten, «Lillejordet OK» som dro lasset her og gjorde at vi fikk dette til. En flott arena, som med solskinn ga ei utrolig god ramme rundt det helet. Tusen takk også til de mange funksjonærene som stilte opp og våre løpere som markerte seg godt i KM sprintstafett!

Tirsdag: Vestfold vårcup #7

Sande sportsklubb arrangerer cupløp tirsdag 23. mai fra Montebello skiarena, veien er marke fra Sande jernbanestasjon. Merk at det er bompenger på kr. 50,- for å kjøre opp.

Onsdag: Verdens orienteringsdag

Vi oppfordrer alle til å møte opp på Larvik torv onsdag 24. mai klokka 18:00, som er World Orienteering Day med o-løp og ulike aktiviteter verden over. Vi kombinerer sprinttreningsløp med lansering av Stolpejakten Larvik, noe for enhver smak altså.

Ta gjerne med en venn, kollega eller naboen for dette er åpent for alle og perfekt for folk som erl itt nysgjerrig på hva o-løp er for noe rart!

Sprinttreninga er lagt opp som «Urb-O», som er korte sløyfer i urbant miljø. Sløyfene har noe ulik vanskelighetsnivå og det er EKT på alle. Brikker lånes ut til nysgjerrige som vil prøve dette, kart er gratis.

Bli med! Se på og prøv!!

Torsdag: Kjoseløpet

Kjose IL arrangerer tradisjonen tro Kjoseløpet på Omsland på Kr. Himmelfartsdag, så torsdag 25. mai kan du måle kondisjonen mot mosjonister og løpere i andre idrettsgreiner, helt uten alle disse postene å leite etter. Det er alltid løpere fra LOK med på dette løpet!

Torsdag: Eikerløpet

Eiker OL arrangerer løpet på Kr. Himmelfartsdag, torsdag 25. mai med første ordinære start klokka 11:00. Dette er et langdistanseløp. Veien er merka fra rundkjøringa ved Nedre Eiker kirke, fv. 283.

Les innbydelsen om kontanter til bompenger og ønske om samkjøring pga. begrensa parkering.

Lørdag og søndag: MOT.TV-samling og Skjærgårdsløpet

OTO arrangerer Skjærgårdssprinten lørdag 27. mai i området Teie/Vestskogen og mellomdistansen, Skjærgårdsløpet søndag 28. mai i Teieskogen.

Skjærgårdssprinten er det tredje løpet i MOT.TV-cupen. OTO har også ansvaret for MOT.TV-samlinga denne helga.

Lørdag og søndag: Testløp for JWOC og Norgescup

IK Grane arrangerer testløp for Junior-VM som også er Norgescupløp for junior med mellomdistanse lørdag og langdistanse søndag, begge løpa fra Granestua utafor Arendal.

Alle dager: Faste økter og tur-o

De faste øktene er nå tatt inn eller på vei inn, men nye økter kommer. Først ut blir ei økt fra Tanum, vest for Tanumveien. Kart legges på klubbhuset for medlemmer.

Turorienteringspostene henger ute og er en fin måte å komme seg ut på tur og orientere, her kan en ta med venner, naboer og familie og ta noen enkle poster for å gi folk en smakebit på o-sporten også.