Aktiviteter uke 22

Sprinttrøyene er på vei! Det passer bra for på tirsdag er det vårcupsprint i Holmestrand, onsdag er det klubbmesterskap sprint fra familien Fremstad på Valby og i pinsehelga går NM sprint og sprintstafett i Hamar. På torsdag er det trening fra klubbhuset. I helga er det altså NM og pinseløp på Hamar og Hedmarken, men selvsagt også Pinseløpet på Kongsberg som er langt nærmere oss. Faste økter, tur-o og ikke minst stolper står klar døgnet rundt og ønsker besøk av deg!

Sprinttrøyer

Sprinttrøyene blei sendt med Posten fra Halden fredag og er hos oss på mandag eller tirsdag, vi satser på utlevering på klubbmesterskapet onsdag!

Tirsdag: Vestfold vårcup #8

Botne SK arrangerer cupløp tirsdag 30. mai fra Borgenparken «oppe på fjellet» i Holmestrand, dette er en sprintdistans.

Veien er merka fra fv. 315 ved Kleivbrottet. Ta av fra E18 ved avkjøring 31 Bentsrudkrysset og fortsett inn mot Kleivbrottet. Samkjøring løses ved å kontakte andre som er påmeldt fra klubben!

Onsdag: Klubbmesterskap sprint

Vi arrangerer klubbmesterskap sprint klokka 18:00, onsdag 31. mai fra hagen til familien Fremstad på Valby. Vel møtt til spennende sprintløyper, grilling og kos, samt 10-kamp for de yngre.

Torsdag: Trening fra klubbhuset

Vi møtes på klubbhuset for trening torsdag 1. juni klokka 18:00. De som ønsker o-teknikk kan løpe den faste økta fra klubbhuset. Alternativt løper vi en rolig langtur. Uansett venter dusjene på oss etter treninga!

Pinsehelga: NM sprint og Pinseløpene på Hedmarken

Larvik OK stiller med løpere både på NM sprint og NM sprintstafett lørdag og søndag, samt på Pinseløpene lørdag, søndag og mandag. Dette blir spennende for alle mann!

Påmeldingsfristen til Pinseløpet er gått ut, men det er selvsagt mulig å etteranmelde seg eller velge direkteløyper.

Pinsehelga: Pinseløpet på Kongsberg

Tradisjonen tro arrangerer Kongsberg OL Pinseløpet også i år, i år fra Gamlegrendsåsen som de beskriver som «et av våre flotteste terreng, dominert av glissen furuskog med god sikt og løpbarhet«. Mellomdistanse på lørdag, langdistanse på søndag og både ungdomsstafett og en forkorta langdistanse for alle andre på søndag.

Påmeldingsfristen til Pinseløpene er gått ut, men det er selvsagt mulig å etteranmelde seg eller velge direkteløyper.

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Fasta økter, tur-o og stolper står klare og vil ha ditt besøk!