Ut og jakte stolper

Det er nå rundt 280 registrerte brukere med minst 1 poeng på stolpejakta vår, blant disse er det en god del fra klubben. Vi ønsker likevel at enda flere kommer seg ut på stolpejakt! I dag har to av våre medlemmer besøkt alle 50 stolpene i Stolpejakten Larvik og noen nærmer seg stolpebingo veldig snart. Hvorfor ikke ta alle når en først har begynt? Vi lokker derfor med en trekning av to flott premier i august blant klubbens medlemmer som besøker alle.

Stolpejakten er et morsomt og fengende tilbud også for oss mer og mindre garva orienteringsløpere, samtidig som det er en enkel måte å få med seg andre i familien, klassekamerater, kolleger eller nabobikkja på en gåtur med både kart, poster – eh – stolper og for de flestes vedkommende mobiltelefonen.

Siste frist for å være med på klubbkonkurransen er utsatt og du må gjøre dette i løpet av tirsdag 29. august. Denne aksjonen avsluttes 15. august . Da får alle medlemmer av Larvik OK som har tatt alle 50 stolpene i Stolpejakten Larvik en egen lapp med navnet sitt på som legges i en mørk plastpose.

Trekninga foretas og det blir med premieutdeling på klubbmesterskapet onsdag 30. august. det første treningsløpet etter sommeren, som er O-Triathlon fra Jordetstranda onsdag 16. august.

Vi trekker to vinnere, en heldig stolpejeger som er yngre enn 17 år og en som er 17 år og eldre. Premien er et Sport8-gavekort på 500,-, intet mindre!

Så: Ut og jakte stolper nå!