Aktiviteter uke 3

Atter ei snøfri og perfekt uke for o-løpere her i våre trakter! Tirsdag er det intervaller i Bøkeskauen, onsdag nattløp på Stridsklev, torsdag langtur fra klubbhuset og på fredag er det VOK-fest i Sandefjord. Lørdagens o-tekniske økt egner seg spesielt godt for våre ferskere løpere, men nyttig og morO for absolutt alle! Søndagens STIF-trening går fra Bokemoa skole Stokke idrettshall. De tre faste øktene kan tas når det måtte passe!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 17. januar klokka 18:00. Vi løper «strykejernet» denne gangen, dette er ei flat, fin intervallrunde. Vel møtt til å polere løpeformen!

Onsdag: Vinter-Jukola #11

POL står for det ellevte nattløpet i denne serien, det skjer fra Stridsklevhallen onsdag 18. januar. Veien er merka fra rundkjøringa ved Skjelsvik, rett etter at en har tatt av fra andre avkjøring til Porsgrunn fra E18.

Vinter-Jukola Oppmøte på Spar Farriseidet klokka 17:30. Der fyller vi bilene og kjører samlet til Stridsklev. Oppmøte der klokka 18:00, start er 300 m fra samlingsplass og fellesstart fra klokka 18:30.

En kan velge mellom A-lang (gafla), A-kort (ugafla) og C-løype (enkel).

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 19. januar klokka 18:00. Det blir inndeling i grupper etter lengde og hastighet på løpeturen, dene ene gruppa løper rundt 1:15 og den andre 1:30 og litt fortere. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake fra skauen, med varmt vann og greier.

Fredag: VOK-fest

Sandefjord OK arrangerer fest for Vestfold orienteringskrets fredag 20. januar klokka 19:00. Påmeldingsfristen er egentlig gått ut, men om dere kontakter arrangørene er kan det være mulig likevel. Tenk fort! Dette er åpent for alle fra Vestfolds o-løpere i D/H18- og oppover.

Lørdag: O-teknisk trening

På lørdag 21. januar blir det både lærerikt, sosialt og morO ute på Rødberg. Vi løper den faste økta til Henrik som 2,2 km med 12 poster på B-nivå (og deler på C-nivå).

Her er det bare å møte opp for alle dere som føler for litt ekstra o-teknisk trening, men økta er spesielt godt egna for klubbens ferske løpere i alle aldre!

Oppmøte i Rødbergsvingen, der C-starten var på «Larviksløpet» i høst.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 22. januar går fra Bokemoa skole i Stokke Stokke idrettshall. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå tre økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Her kan du være med på de felles o-treningene vi legger opp på lørdagene framover eller ta dem når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.