Aktiviteter uke 4

Snøfritt fortsatt! Greit for oss. Kjent og kjært vinteropplegg denne uka: Tirsdag er det intervaller i Bøkeskauen, onsdag nattløp fra Stavernhallen og torsdag langtur fra klubbhuset. På lørdag er det o-teknisk trening fra Rømminga, med utfordringer og moro for alle! Søndagens STIF-trening går på Preståsen. De tre faste øktene kan tas når det måtte passe!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 24. januar klokka 18:00. Vi løper 8-ern som er variert og fin; du møter en kupert sti med bakker både opp og ned og samt lange flater. Vel møtt til å polere løpeformen!

Onsdag: Vinter-Jukola #12

Vi arrangerer det tolvte løpet onsdag 25. januar fra Stavernhallen med oppmøte klokka 18:00. Det blir felles løping til start 18:15 og fellesstarten går 18:30. Per Olav og Arne står for opplegget.

Vinter-Jukola Vi regner med ny deltagerrekord fra klubben denne gangen, meld deg på! Dette er morO. En kan velge mellom A-lang (gafla), A-kort (ugafla) og C-løype (enkel).

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 26. januar klokka 18:00. Det blir inndeling i grupper etter lengde og hastighet på løpeturen, dene ene gruppa løper rundt 1:15 og den andre 1:30 og litt fortere. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake fra skauen, med varmt vann og greier.

Lørdag: O-teknisk trening

Også denne lørdagen blir det ei felles lærerik, sosial og flott økt! På lørdag 28. januar klokka 13:00 møtes vi igjen på Rømminga (hovedparkeringa) for Tobias’ varierte momentløype. Noen har løpt 1. del for to uker siden, og kan løpe del 2. Mens andre ikke har løpt noe av denne spennende løypa.

Hele løypen er nesten 5,9 km, men kan kuttes flere steder. Momentløypen inneholder kurve-o, linje-o, korridor, kompass/ta seg inn, downhill og postplukk. Økten er også åpne for løpere fra andre klubber. Her er det bare å møte opp for alle dere som føler for litt ekstra o-teknisk trening! Gi bare beskjed til Tobias på forhånd (mobil 922 77 617 / epost 2biaskri@gmail.com), slik at vi får med nok kart.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 29. januar går fra Paviljongen på Preståsen. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå tre økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Her kan du være med på de felles o-treningene vi legger opp på lørdagene framover eller ta dem når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.