Aktiviteter uke 3

Det er fortsatt ganske så snøfritt hos oss, vi er glade sjøl om skifantastene fortviler og biler avgårde! Tirsdag er det intervaller på Tollerodden, onsdag er det Vinter-Jukola fra Skien fritidspark, torsdag er det langtur fra Anvik minigolf, lørdag er det o-teknisk trening på Aske og søndagsturen kan en ta med kart og kompass på STIF-treninga fra Helgerød skole. Alle de fire faste øktene kan en også ta, hver eneste dag og den ene sågar om natta!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp på parkeringa nede ved Skottebrygge (Rørleggersenteret/Tollerodden) tirsdag 15. januar klokka 19:00. Vi satser på å løpe Ellevilla-intervallen rundt kvartalet på Tollerodden, dersom forholdene er gode nok.

Følg med i kalenderen på hjemmesida og her, for det kan komme endringer like før økta om værforholda endrer seg!

Onsdag: Vinter-Jukola #10

Skien OK står for årets andre nattløp fra Skien fritidspark onsdag 16. januar, med oppmøte klokka 18:00. Arena og muligheter til å skifte innendørs innafor hovedinngangen til fritidsparken. Fellesstarter fra 18:30. Vi avtaler direkte med hverandre om samkjøring – avreise fra Larvik bør være senest 17:20.s

Løyper som vanlig: A-lang, A-kort og C-løype.

Torsdag: Langtur

Langtur med lykt fra Anvik minigolf torsdag 17. januar klokka 18:00. Det er litt for mye snø og is fra klubbhuset, så vi velger å løpe langtur ute ved kysten i stedet. Vi løper en rolig tur på mellom 1:10 – 1:30. Det er nok lurt å ha knottpiggsko.

Lørdag: O-teknikk – Aske

Oppmøte ved Lydhusstrande camping lørdag 19. januar klokka 13:30. Vi løper den faste økten på Aske (fra desember). Økta er 4km og er gaflet. Dette er en fin anledning til å lære seg litt mer om kurver og forenkling.

Det er fine løpsforhold på denne økten, og minimalt med snø.

Fint med et hint til Per Olav (41 300 777 / per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no) om du deltar, slik at vi får med oss nok kart.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet fra Helgerød skole. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan.