Aktiviteter uke 33

Vel møtt til uka med sesongstart for både Vestfold høstcup i Andebu tirsdag og våre treningsløp som starter med det spesielt morsomme O-triatlonet fra Lillejordet på onsdag. Merk at vi har utsatt fristen for klubbkonkurransen om å ta alle 50 stolpene i Stolpejakten Larvik til 29. august. Veteranmesterskapet i Rauland, samt både norgescup sprint og NM ultralang i og utafor Bergen i helga. Det henger også fem faste økter og et utall turo-poster ute i skauen og venter!

Utsatt frist – Klubbkonkurranse Stolpejakten

Stolpe 38 og 39 på Mesterfjellet er knabba og borte, derfor forskyver vi fristen to uker fram. Siste frist for å være med på klubbkonkurransen er derfor i løpet av tirsdag 29. august med premieutdeling på klubbmesterskapet dagen etter.

Tirsdag: Høstcupløp #1

Andebu IL står for høstens først løp i Vestfold høstcup tirsdag 15. august, dette er en mellomdistanse fra Signo i Andebu. Veien er merka fra fv. 312 ved Gravdal og fra Andebu sentrum.

Onsdag: O-triatlon på Lillejordet

Velkommen til oppstart av treningsløpene for høsten med o-triatlon på Lillejordet onsdag 16. august. Oppmøte kl. 18:00. Fellesstarter fra 18:15 på stranda.

Foto: Jørgen Frøyd
Først blir det løping, deretter sykkel-o og vasse-o til slutt. Vi lager A-løype, C-løype og N-løype. Det blir sprintpreg på løypene, slik at man kan løpe i kort bukse/sprinttøy om man vil. Arrangør: familien Dirdal og Per Olav

Dette blir både spennende og moro, som alltid!

Veteranmesterskapet

POL arrangerer Veteranmesterskapet med tre løp på Rauland fredag 18. – søndag 20. august, her skal flere av klubbens løpere delta! Det er også publikumsløp kalt Sommerløpet i Rauland for alle distansene sprint, lang og mellom. Dette blir bra og terrenget blei jo også brukt til JWOC i 2015.

Norgescup sprint og NM ultralang

Norgescup sprint for junior og senior går lørdag 19. august i Bergen sentrum, det betyr både spennende og utfordrende løyper for løperne. NM ultralang på søndag 20. august går i bergensernes skiferieområde ved Kvamskogen.

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Faste økter, tur-o og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk!

Det ligger fem faste økter ute, samt 50 stolper og et utall turorienteringsposter.