Aktiviteter uke 35

Full fart og o-løp så ofte en vil, egentlig! Husk siste frist for klubbkonkurransen om å ta alle 50 stolpene i løpet av tirsdag. Høstcupløpet går fra Fossnes tirsdag, klubbmesterskap lang fra Ra u-skole onsdag, karuselløp i Skeidiland torsdag og Trolloløpet i Trolloland lørdag. Det henger også fire faste økter og et utall tur-o-poster der ute i terrenget.

Tirsdag: Siste frist stolpejaktkonkurransen

Stolpejakten Larvik har 50 stolper som står der ute og frister! Medlemmer av Larvik OK oppfordres til å ta stolpene og de som tar alle sammen i løpet av 29. august er med i trekninga på Sport8-gavekort. Les mer her!

Tirsdag: Høstcupløp #3

Stokke IL står for det tredje cupløpet tirsdag 29. august, dette er en skogssprint fra Fossnes og veien er merka fra fv. 560. Fristart mellom 17:00-18:30.

Onsdag: Klubbmesterskap lang

Årets klubbmesterskap langdistanse går av stabelen onsdag 30. august klokka 18:00. Arena blir ved Ra ungomdskole og det nye kartet vi laga til Sørlandsgaloppen benyttes.

Torsdag: Grenlandskarusellen #12

Skulle du ha energi til overs etter klubbmesterskapet dagen før, så er det godt å vite at at det tolvte karuselløpet i Grenland går av stabelen. OK Skeidi har arena på Rugtvedt skole for løpet torsdag 31. august. Merka fra fv. 353 ved Rugtvedt. Dette er en mellomdistanse. Fri start mellom klokka 18 og 19.

Lørdag: Trolloløpet

OL Trolle arrangerer dette løpet lørdag 2. september, fra Holt gård. Veien er merka fra rundkjøring rv. 308/650, nordvest for Tønsberg.(Avkjøring nr. 35 på E18). Ha 20,- klar til parkering, i mynter eller Vipps.

Dette er en mellomdistanse med første ordinære start fra klokka 13:00.

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Faste økter, tur-o og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk!

Det ligger nå fire faste økter ute, samt 50 stolper og et utall turorienteringsposter.

Medlemmer av Larvik OK oppfordres til å ta stolpene og de som tar alle sammen i løpet av 29. august er med i trekninga på Sport8-gavekort. Les mer her!