Aktiviteter uke 38

Tirsdagens cupløp er en sprint fra Asnes camping på Vesterøya, treningsløpet vårt er en sprint fra Stavern sentrum og på torsdag er det sesongens første rolige langtur fra klubbhuset. I helga er det Norgescupavslutning og NM juniorstafett i Orkanger med løpere og lag fra klubben. Det er fortsatt femti stolper, faste økter og et utall tur-o-poster som venter der ute i terrenget.

Tirsdag: Høstcupløp #6

Sandefjord OK innbyr til sprint fra Asnes camping ute på Vesterøya tirsdag 19. september. Veien er merka fra fra Vesterøyveien ved Kilen. Parkering ved arena og kun kort vei til start. Fristart mellom 17:00-18:30. Bli med!

Onsdag: Treningsløp

Treningsløpet går fra Stavern sentrum onsdag 20. september med oppmøte klokke 18:00. Vi merker fra krysset mot Risøya ved Meny Stavern. Dette er en sprint på vårt sprintkart Stavern, med løypetilbud som vanlig: A-lang, A-kort, C og N. Arrangører er Ole Petter og Martin E. Vel møtt!

Skulle det være helt ferske som bare ønsker å finne ut hva orientering er, så møt opp. Vi gir opplæring, ei enkel løype og om du ønsker følger og veileder vi deg rundt i løypa. Møt tidlig opp, så er det helt sikkert folk til stede som kan bidra.

Torsdag: Rolig langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 21. september klokka 18:00 for sesongens første langtur! Vi løper mellom 1.15-1.45. Trolig deles gruppen opp i flere mindre grupper etter hvert, det ser vi an etter hvem som dukker opp. Dusj tilgjengelig etter økten. Fin økt for løpeformen dette her.

Helga: Norgescupavslutning og NM juniorstafett

Byåsen IL og Orkanger IF arrangerer Norgescupavslutning, O-idol og Junior-NM stafett i Orkdalen fredag 22. til søndag 24. september. Klubben har løpere både i sprint i Orkanger sentrum fredag og mellomdistansen i Orkdalen lørdag, samt stafettlag i D17-20 og H17-20 på søndag.

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Faste økter, tur-o og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk! Det ligger nå tre faste økter ute, samt 50 stolper og et utall turorienteringsposter.

Siden elgjakta tar til 25. september, blir tur-o og økta på Vindfjell henta inn ganske snart. Vindfjelløkta tas inn lørdag 23. september.

Det er ikke elgjakt i sentrumsnære strøk, så stolpene kan registreres til helt 1. november.