Aktiviteter uke 39

Høsten er her, men ingen har ferie helt ennå. Denne uka er det siste løp i Vestfold høstcup tirsdag, en sprint i Kvelde og onsdag er det vårt siste treningsløp denne sesongen fra klubbhuset med matservering og sosialt etterpå. Torsdag er det langtur fra klubbhuset, som er nyttig for løpeformen. Lørdag er det Porsgrunn City Race i Brevik, her er det også finale i MOT.TV-cupen. Det er fortsatt femti stolper og to faste økter står klare døgnet rundt.

Fullt program altså, men om det er noen som er ekstra ivrig etter å fyre opp hodelykta og jakte reflekser: Telemark o-krets har fortsatt KM-natt, dette arrangeres av POL på fredag.

Tirsdag: Høstcupløp #7

Hedrum OL arrangerer det siste løpet i Vestfold høstcup tirsdag 27. september, dette er en sprint i Kvelde. Veien er merka fra fv. 40 ved avkjøringa til Kvelde.

Fristart mellom 17:00-18:30. Bli med, bli med!

Onsdag: Treningsløp med avslutning

Sesongens siste treningsløp går fra klubbhuset onsdag 27. september klokka 18:00, dette markeres med ei sosial ramme og matservering etter at folk har løpt og tatt seg en deilig, varm dusj!

Det er Lars og Anne Gro som står for opplegget og som vanlig er det løyper for enhver smak: A-lang, A-kort, C og N.

Vel møtt! Dette blir både gøy og moro.

Skulle det være helt ferske som bare ønsker å finne ut hva orientering er, så møt opp. Vi gir opplæring, ei enkel løype og om du ønsker følger og veileder vi deg rundt i løypa. Møt tidlig opp, så er det helt sikkert folk til stede som kan bidra.

Torsdag: Rolig langtur

Høsten er her og det er igjen langturer på torsdager, noter i kalenderen! Møt opp på klubbhuset torsdag 28. september klokka 18:00. Vi løper mellom 1.15-1.45. Trolig deles gruppen opp i flere mindre grupper etter hvert, det ser vi an etter hvem som dukker opp. Dusj tilgjengelig etterpå. Fin økt for løpeformen dette her.

Lørdag: Porsgrunn City Race

POL arrangerer det morsomme og utfordrende «by-o-løpet» sitt lørdag 30. september med første start klokka 13:00. Veien er merka fra rv. 352 nord for den gamle Breviksbrua. Dette er også avslutninga at MOT.TV-cupen for ungdommen, noe som betyr enda mer spenning for 13-16-åringene våre!

Denne gangen i Brevik og det betyr spennende orientering i urbane omgivelser! Som POL skriver: «Brevik er en typisk sørlandsby med trange flotte smug, ustrukturert bebyggelse og bakker.

Alle løper med touch-free, noe som byr på enda mer fart forbi postene. Men pass på at brikka blinker og bekrefter stempling!

Alle dager: Faste økter og stolpejakt

Våre faste økter og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk! Det henger nå to faste økter ute og samt 50 stolper. Tur-o er på vei inn i disse dager, mens stolpene står ute og kan registrers fram til 1. november.

Per Olav på start under publikumsløpet, NM sprint i Skien 2013-05-25