Aktiviteter uke 4

Snø og is stopper ikke oss! Tirsdag er det intervaller med strykejernet i Bøkeskogen, onsdag går Vinter-Jukola fra Hedrum ungdomskole, torsdag er det langtur nær kysten fra Søndersrød og søndag går STIF-treninga fra flotte Karljohansvern. De faste øktene henger ute og venter på deg, den på Aske kan en også ta som nattorienteringstrening. God trening!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 22. janur klokka 19:00. Det er reale og strødde snøforhold på hovedstiene i Bøkeskogen. Strykejernet står på programmet. Om en vil unngå knottpiggsko, kan joggesko med gode knotter være et greit alternativ.

Vel møtt til å piffe opp løpeformen!

Onsdag: Vinter-Jukola #11

Hedrum OL arrangerer nattløp fra Hedrum ungdomskole onsdag 23. januar. Oppmøte klokka 18:00 og fellestarten går klokka 18:30.

Løypene: A-lang er 3,9 km, A-kort er 3,1 km og C-løypa 2,3 km. A-løypene har jevn fordeling gate og terreng/skog, mens C-løypa har noe større andel gate.

Dette er et område som nattløpsferskinger kan prøve seg på, uten fare for å løpe seg bort i det hele tatt. Prøv, prøv!

Det er isete og glatt, bruk piggsko! Siden en ferdes i gater med noe trafikk, er det heller ikke dumt å dra på refleksvest.

Torsdag: Langtur

Vel møtt til langtur fra Meny Søndersrød torsdag 24. januar klokka 18:00. Vi løper via Helgeroa og følger kyststien rundt Mølen og bruker sånn mellom 1 timer eller 1 time og et kvarter.

Husk å lade lykta etter Vinter-Jukola dagen før og velg absolutt knottpigg!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Søndag 27. januar går løpet i Horten og fra flotte Karljohansvern. Løypeleggere fra Stokke IL har helt sikkert laga fine utfordringer i det området. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.