Aktiviteter uke 5

Kong Vinter tøffer seg skikkelig nå med snø og føyke, men etter styrketrening med snøskuffa har du mulighet til å være med på intervaller på Tollerodden tirsdag, nattløp på Klyve onsdag, skitur fra klubbhuset torsdag og på STIF-trening på Vesterøya søndag. De faste øktene henger ute og kan tas om du ønsker å base i snø eller kanske prøve truge-o?

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved Skottebrygga tirsdag 29. janur klokka 19:00, parkeringa nedafor Rørleggersenteret. Snøfallet gjør at vi flytter hit. Sannsynligvis snøføre og greit å løpe med joggesko, men ha gjerne knottpigg på lur i bilen sånn i tilfelle.

Vel møtt til effektig og sosial løpetrening!

Onsdag: Vinter-Jukola #12

POL arrangerer det tolvte nattløpet i serien onsdag 30. januar fra Kongerødhallen ved Kongerød skole på Klyve. Det er merka fra fv. 49 Klyveveien ved Coop Extra Klyve. Det er mulighet til å skifte inne i vestibylen i hallen.

Oppmøte på arena klokka 18:00. Vi avtaler direkte med hverandre om samkjøring.
Felles avgang til start klokka 18:20. Fellesstarter fra 18:30.

PM har alle detaljer, men snøforholda gjør at det er mulig å løpe størstedelen av løypene i gater om en ønsker det. Løypene: A-lang er 4,7 km, A-kort er 3,2 km og C-løypa 2,0 km. A-løypene har sommerfuglgafling, C-løypa er ugafla som vanlig.

Refleksvest er helt sikkert lurt!

Torsdag: Skitur

Møt opp på klubbhuset for langtur med hodelykt og ski på beina torsdag 31. januar klokka 18:00. Det store snøfallet åpner muligheten for skitur fra klubbhuset i stedet for langtur.

Vi håper at det er kjørt opp løyper om Eikedalen og Sky tilbake til Tanum, eller ned mot Stavern og Hauaneåsen. Følg gjerne med for oppdatering tett på denne økten.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Søndag 3. februar går løpet fra Vesterøy skole ute på Vesterøya i Sandefjord. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.

Vinteren 2019