Aktiviteter uke 48

Tett program denne uka! Myra-intervaller i Bøkeskauen på tirsdag, nattløp fra Holttun på onsdag og langtur fra klubbhuset på torsdag. For de unge blir det MOT.TV- og INTEAM-samlinger på Croftholmen i helga. Røsskleivaløpet går av stabelen på lørdag. Søndag er det søndagstur med kart og kompass i STIF-regi fra Grubesand.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 29. november klokka 18:00. Vi løper Myra-intervaller denne gangen. Ta gjerne med en liten lykt til det første partiet av intervallen.

Intervallen har 2 ulike lengder. Kanskje deler vi også inn i ulike grupper underveis etter farten. Vel møtt!

Onsdag: Vinter-Jukola #5

Hedrum OL står for det fjerde løpet onsdag 30. november fra Holttun. Veien er merka fra Skinmo på gamle E-18.

Vinter-Jukola Som vanlig er det tre løyper: A-lang (gaflet), A-kort og C-løype (enkel).

Siden dette er kort kjørevei, har vi oppmøte på arena klokka 18:00. Trenger du noen å kjøre med, ta kontakt med de som er påmeldt! Fellesstarten går 18:30. Lad lykta og bli med på moroa!

Torsdag: Langtur

Møt opp med nylada lykt på klubbhuset torsdag 1. desember klokka 18:00, da blir det langtur. Det deles inn i grupper ut fra ønska lengde og fart. Vi løper mellom 1 time og 1:45, avhengig av hvilken gruppe du blir med. Garderober og dusj med varmt vann og greier står klar når vi kommer inn.

Helga: MOT.TV- og INTEAM-samlinger

Tradisjonen tro holder både MOT.TV og INTEAM samlinger i forbindelse med Røsskleivaløpet, begge deler på Croftholmen videregående skole og henholdsvis fredag til lørdag og lørdag til søndag.

MOT.TV-samlinga er en tjuvstart på 2017-sesongen og lar også 12-åringene delta på sin første samling der, mens de eldste på 16 er så heldige at de kan være med på både MOT.TV-samlinga fredag – lørdag, løpe Røsskleivaløpet, bade i badeparken og så fortsette på INTEAM-samlinga lørdag – søndag.

Lørdag: Røsskleivaløpet

OK Skeidis tradisjonsrike Røsskleivaløpet går av stabelen lørdag 3. desember med fellesstart klokka 13:00 for alle. Og alle løper samme løypa på 5 km. Oppmøte på Røde Kors-huset på Stathelle, det er merka fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund.

Løpet inngår både i MOT.TV- og INTEAM-samlinga denne helga. Dessverre er løpet fulltegna, da det er begrensninger i antall løpere pga. vernerestriksjoner.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 4. desember fra Grubesand ute på Vesterøya. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass!

Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.