Aktiviteter uke 49

Julekalenderposter kan jaktes hver eneste dag nå, bare å komme seg ut! Ellers er det som vanlig intervaller i Bøkeskauen tirsdag, Vinter-Jukola i Skien onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og søndagstur med kart og kompass i STIF-regi på Marum.

Hver eneste dag: Julekalender

Du kan jakte på postene som allerede er lagt ut om du ikke har vært der allerede, men for å få mulighet til å vinne dagspremie må du ut samme dag. Fritt valg!

I år er appen oppgradert, den inneholder selvsagt kart og qr-kodeleser, som i fjor, samt noen hyggelige små spill, som kan korte ned ventetiden. (Ikke bli hekta, da!) Årets app vil dessuten holde deg oppdatert med info, f.eks om dagsvinnere, mm.

Nytt i år er at vi har innført bedriftsklasse i konkurransen, husk å melde på din bedrift før registrering (send e-post til ida@konkylie.no). I år er også Hedrum O-lag med og arrangerer, dette betyr at det blir poster å finne i Kvelde også. Selvsagt har vi dagskonkurranse og trekking av hovedpremie, akkurat som før.

Appen ligger klar i ny versjon både i AppStore og på GooglePlay. Bare søk etter «julekalender larvik».

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 6. desember klokka 18:00. Vi løper langintervaller med «Tennis-intervallen» som inneholder en lang motbakke. Trolig deler vi gruppen opp etter fart. Velkommen til intervalltrening!

Onsdag: Vinter-Jukola #6

Skien OK drar i gang det sjette løpet fra Fritidsparken onsdag 7. desember. Frammøte ved hovedinngangen. Her blir det mor-o og ravin-o.

Vinter-Jukola Felles avreise fra Spar Farriseidet klokka 17:15. Oppmøte på arena klokka 18:00, felles oppvarming til start presis 18:15 og fellesstarten går 18:30.

En kan velge mellom A-lang (gafla) 5 km, A-kort (ugafla) 3,7 km og C-løype (enkel) 2,1 km. I følge arrangøren er terrenget på det nærmeste helt bart og PM legges ut på mandag.

Torsdag: Langtur

Møt opp med nylada lykt på klubbhuset torsdag 8. desember klokka 18:00, da blir det langtur. Det deles inn i grupper ut fra ønska lengde og fart. Vi løper mellom 1 time og 1:45, avhengig av hvilken gruppe du blir med. Garderober og dusj med varmt vann og greier står klar når vi kommer inn.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 11. desember fra Store Bergan skole og løpe i Marum-terrenget. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass!

Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økt

Nå er elgjakta over og vi har på ny starta å lage faste økter.

  • Denne gang er det en ny økt på Aske (nordre del) med 3 o-intervaller med gafling. Økten er krevende og definitivt på A-nivå. Vi har hengt ut småskjermer fordelt på 21 poster og 4,9 km i luftlinje.

Kart ligger allerede nå på klubbhuset, men om du har sjansen vil vi anbefala at du tar denne på vår fellestrening lørdag 17.12 klokka 13:00 med oppmøte ved kirkegården i Askeskogen. Vi starter da samtidig, har det sosialt og ikke minst får nyttig stafettrening med gaflingen underveis.