Aktiviteter uke 50

Julepostjakt er mulig hver eneste dag denne uka og kan suppleres med intervalltrening i Bøkeskauen tirsdag, urban langsprint fra Bugården onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og med STIF-trening fra Bakkenteigen søndag. I tillegg har vi ei ny fast økt uke denne uka og fire å velge mellom til sammen. Hvorfor sitte inne, når postene er ute?

Alle dager: Julekalender

Klubben har også i år dratt i gang den aktive julekalenderen med juleposter som dukker opp hver dag fram til og med julaften, her er det bare å komme seg ut og jakte på poster! Dette er også en fin anledning til å dra med naboer, venner eller en kollega på en liten tur.

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 11. desember klokka 19:00 for «tennisintervallen» som er 850 meter med en lang motbakke.

Det er snøføre i Bøkeskogen nå. Søndag var det ikke isete, men mildvær og minusgrader etterpå kan føre til noe is. Velg joggesko med grove knotter eller knottpigg, så er du sikker.

Onsdag: Sandefjord Christmas City Race

Tradisjonen tro når det lakker og lir mot jul, så tar de vanlige nattløpa i Vinter-Jukola pause ei uka og det er urbane langsprintløyper i Sandefjord. Denne gangen fra Bugården onsdag 12. desember og med fristart mellom 18:30 og 19:30.

Arena er innendørs ved Bugården Ishall med café åpent for oss etter løpet.
Parkering ved Sandefjord videregående skole med sånn omtrent 600 meter å gå til arena.

Husk hodelykt og refleksvest, som er nødvendig og du får ikke starte uten heller.

Torsdag: Langtur

Ukas langtur går som vanlig fra klubbhuset, møt opp med opplada lykt klokka 18:00 torsdag 13. desember.

Vi ser an snøforholdene; mulig vi løper rundt på Brathagen-kartet for å få litt mindre snø.

Vi løper mellom 70-90 minutter og deler inn i ulike grupper underveis etter behov. Garderobe og dusj står og venter på oss når vi kommer inn igjen. Vel møtt til sosial og nyttig trening!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Denne søndagen går løpet på Adalstjern-kartet med oppmøte ved Bakkenteigen. Folk fra IL Stokke er ansvarlige for opplegget. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhangig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan.