Aktiviteter uke 5

Våren er tilsynelatende på besøk, sjøl om vi skriver februar! Vi løper intervaller i Bøkeskauen mandag, har middagsservering og årsmøte på klubbhuset tirsdag, Vinter-Jukola fra Breidablikk, Sandefjord onsdag og langtur fra Anvik minigolf på torsdag. Snøens tilbakemarsj gjør det i alle fall mulig å ta faste økter og grønne turer.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 1. februar klokka 18:15. Vi løper Myra-intervallet, løypa er sjekka og det er bart og løpbart uten is. Greit å ha med et lite lys når en løper på tvers av lysløypa i Bøkeskogen.

Tirsdag: Årsmøte

Klubben har årsmøte på klubbhuset tirsdag 2. februar, med middagsservering og mulighet til å lese gjennom regnskap, budsjett og annet fra klokka 17:00. Selve årsmøtet settes klokka 18:00.

Onsdag: Vinter-Jukola #13

Vinter-Jukola-logo Løpet onsdag 3. februar arrangeres av Sandefjord OK fra Breidablikk u-skole. Husk lykt og refleksvest! PM er lagt ut og bør – som alltid – leses.

Vi har felles oppmøte på Spar Farriseidet kl. 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00. Fellesstarten går klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper en rolig langtur fra Anvik minigolf torsdag 4. februar klokka 18:00. Her er det stort sett isfritt og bra forhold, løypelengder tilpasses form og motivasjon. Vel møtt!

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå to økter hengende ute som muligens kan ta nå som snøen er på tilbakemarsj. Uansett, kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

De grønne turene er tilgjengelige kun med litt snøhindringer. Disse turene er en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.