Aktiviteter uke 5

Full rulle og såvidt et melisdryss i løpet av helga gir gode forhold, dermed blir det korte, fine intervaller i Bøkeskauen tirsdag, nattløp i Sandefjord onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og fartstfylte o-intervaller/stafettrening fra Brunla u-skole på lørdag. Søndagens STIF-trening går fra Unneberg skole. De tre faste øktene kan tas når det måtte passe! Husk påmelding til Nordjysk 2-dages snarest og at årsmøtet vårt er mandag 6. februar.

Husk

  • Påmelding så fort som mulig og seinest søndag 5. februar, til Per Olav, om du skal være med på klubbturen til Nordjysk 2-dages 10. – 12. mars. Mer informasjon finner du her.
  • Om du ikke har gjort det før; noter i kalenderen at klubben har årsmøte på klubbhuset mandag 6. februar klokka 18:00.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 31. januar klokka 18:00. Det blir kortintervaller denne gangen med 300 metere nede ved Festplassen. Bli med!

Onsdag: Vinter-Jukola #13

Sandefjord OK arrangerer det trettende løpet fra Ranvik u-skole onsdag 1. februar, med parkering, start og mål ved skolen. Veien er merka fra fv. 303.

Vinter-Jukola Vi har felles oppmøte på Rema, Skreppestad klokka 17:30 denne gangen og kjører fv. 303 via Tjølling. Oppmøte arena klokka 18:00 og fellesstart kl. 18:30.

En kan velge mellom tre løyper som vanlig:

  • A-lang: 4,3 km A/B nivå enkel gaffling
  • A-kort: 3,3 km B/A nivå
  • C: 2,3 km C/B nivå

Les PM for nyttig informasjon.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 2. februar klokka 18:00. Det er bra oppmøte for tida og vi splitter opp gjengen etter fart og lengde. Vi deler oss inn i grupper etter lengde og hastighet, den ene gruppa løper rundt 1:15 og den andre 1:30 og litt fortere. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake fra skauen, med varmt vann og greier.

Lørdag: O-teknisk trening

Vi slår til med o-teknisk trening også denne lørdagen, møt opp inne i skolegården på Brunla u-skole lørdag 4. februar klokka 13:00.

Temaet blir o-intervaller/stafettrening (kun skjermer). Vi har laget 4 korte intervaller med gafling. Sørg for god oppvarming, da noen av intervallene vil gå fort for seg. Det blir også en egen C-løype.

Fint om noen kan bidra med å ta inn poster etter økten.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 5. februar går på Hjertås-kartet med oppmøte på Unneberg skole. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå tre økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer. Finfine forhold i skauen for tida, siden kong Vinter ikke har kommet med særlig snø på våre kanter.