Aktiviteter uke 6

Værmeldinga er noe varierende denne uka, men vi prøver oss likevel! Årsmøtet mandag er helt væruavhenig og varmepumpene er allerede i gang. Deretter blir det bakkeintervaller med oppmøte ved Skottebrygga tirsdag, Vinter-Jukola fra Stavernhallen onsdag. STIF-treninga på søndag er avlyst på grunn av all snøen. De faste øktene henger ute og kan tas om du ønsker å base i snø eller kanske prøve truge-o?

Mandag: Årsmøte og medlemsmøte

Årsmøtet starter klokka 18:00 mandag 4. februar på klubbhuset, men kaffien traktes og dokumenter ligger ute til gjennomlesing fra klokka 17:00. Etter de faste årsmøtesakene settes et medlemsmøte for å dele ut premier, gå gjennom sesongen vi har foran oss og ikke minst oppdatere dere om O-festivalen. Det blir selvfølgelig også tid til prat, kaffi, brus/saft og kaker.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved Skottebrygga tirsdag 5. februar klokka 19:00, parkeringa nedafor Rørleggersenteret. Planen denne gangen er bakkeintervaller, om forholdene tillater det. Intervallen starter opp Bøkkerveien forbi Farrisfabrikken (tidligere Fjellveien) og rolig jogg ned en annen rute. Se an dagens føre for skovalg.

Onsdag: Vinter-Jukola #13

Vi arrangerer det trettende nattløpet i serien onsdag 6. februar fra Stavernhallen. Det er mulighet til å skifte innendørs. Arne og Per Olav står for opplegget.

Oppmøte klokka 18:00 og fellestartene går fra klokka 18:30.

Løyper er som vanlig A-lang, A-kort og C-løype.

Søndag: STIF-treningsløp

STIF har med hjelpere fra o-klubbene i Vestfold har dratt i gang sin serie med vintertreninger også i år. Forrige uke blei løpet avlyst på grunn av for mye snø, så det lønner seg å sjekke STIF-hjemmesida for oppdateringer. Og jamen blei denne ukas trening også avlyst.

Søndag 10. februar går løpet fra Unneberg skole på Hjertås-kartet. Det er Bjørnar Olsrød fra Stokke IL som står for løyper og opplegg. Meld deg gjerne på i Eventor, men personlig oppmøte går også fint og det er fortsatt 40,- kontant på løpet som gjelder.

Løyper på sånn omtrent 5 km og 3 km og fristart mellom 11:00 – 12:30.

Hver dag: Faste økter

Nå har vi hele fire økter ute, som vil bli hengende ute lenge helt uavhengig av snø! Det er bare å komme seg ut når du vil og kan. Aske-økta kan tas på natta også, fin trening i natt-o.