Aktiviteter uke 5

Mye kortreist denne uka, med Bøkkernintervaller på mandag, nattløp ute på Neset på onsdag og – gitt at det ikke er for mye snø – STIF-trening på Vittersø.

Om snøsmeltinga fortsetter er nok den faste økta ute på Neset-kartet mulig å ta sånn uti uke, mens de andre øktene blir for veldig spesielt interesserte.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp på parkeringa ved Skottebrygga mandag 29. januar klokka 19:00. Det blir felles oppvarming før Bøkkernintervallen står for tur.

Det er bar asfalt der vi skal løpe, men velg gode joggesko og ta på refleksvest.

Onsdag: Vinter-Jukola #13

Nå er det vår tur til å arrangere nattløp og Jørn står for løyper og opplegg. Vi skal løpet på Neset-kartet, men endelig plassering av samlingsplass avsløres på Eventor og Facebook i løpet av mandagen typisk.

  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Fellestarter går fra klokka 18:30.

En kan velge A-lang (5,5 km), -mellom (4 km) og -kort (2,5 km), samt ei C-løype (1,5 km).

Søndag: STIF vintertrening

Treningsløpet søndag 4. februar er planlagt på Vittersø-kartet vårt. Det er merka inn til parkering og samlingsplass fra fv. 303 ved Tjølling kirke. Vår egen Helge Halvorsen står for opplegget.

Sjekk STIFs webside – se peker under – på forhånd, dette kan fort bli avlyst på grunn av snøforholda.

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Det henger tre økter ute som kan løpes når som helst, men all snøen gjør nok dette til noe for veeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig spesielt interesserte akkurat nå. Sånn bortsett fra at økta ute på Neset-kartet helt trolig blir ganske greit sånn seint i uka!